- 23 Mart 2015
- 449
- 386
- Konu Sahibi esimoglumherseyim
onlarlada böyle dalga geçer gibi konuşuyorsanız ondandır
İllaki olayi dramatiklestireyim mi yani...??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onlarlada böyle dalga geçer gibi konuşuyorsanız ondandır
konu kv den başladı ahbapla bitti.
hiç bişey anlamadım
İllaki olayi dramatiklestireyim mi yani...??
Görüşme kimseyle boşver , önemli olan az insan öz insan demişler. Benim hayatımda toplasan 5 sevdiğim arkadaşım var ama çok mutluyum .. Sende görüşme o bahsettiğin insanlarla sadece huzur bulduklarınla görüş
Aynı şeyleri yasadım sizinle, bu tarz insanlar egoist insanlar , hep bana hep bana hep bana mantığındalar boşverin canınızı sıktığınıza deymez.. Yol verin gitsinlerCok haklisiniz bende cogu zaman bunu yapmaya calistim ama onlar nie aramiyor sormuyorsun derdine dusuyorlar .aslinda kararli olmak lazim sanirim
hmm sorun bende evetAradaki baglantiyi kacirmissin o zaman :)
canım o zamanlar samımı olsan bıle zamanla ıs stresı, aıle yasantısı, özel sorunlar derken hele bırde ayrı sehırlerde ıseler gelmelerını gıtmelerını yada aramalarını cok bekleme derım. benım su an unıv teden sureklı gorustugum tek arkadasım var onla bıle senede bır kere yuzyuze gelıyoruz, gerısı face yada tel muhabbetı onun da benımde kendı ıslerımız var , dugun konusundada benım cok yakın arkadaslarımın dugunlerı oldu ama sehır dısındakılere gıdemedım nedenı ıse parasızlıktı onlarda durumumu bılıyorlardı zaten ama uzuldum , sımdı ben evlenıyorum onları cagıracagım ama gelmezlerse asla tavır yapmam farklı sehırde olunca gıt gel maddı manevı sıkıntı oluyor yurekler bır olsun yeter ama gorusmeyı kesmedıgım arkadasım gelecek ve o gelmezse uzulurum acıkcası...Arkadaslar .universiteden 4 arkadastik.hepimiz suan ayri sehirlerdeyiz 3 u de en zor ve mutlu gunumde yanimda olmadilar bir tanesi sirf ben dugunune gittim die geldi zoraki geldginide cok belli etti.bir taneside ararim acma defalarca.sonra ben de anlasin die o arayinca acmam.sanki bunu ilk ben yapiyormusum gibi hava yasatir cekilmez olmaya basladi bu halleri.digeride kendi dertleriyle mesgul birazda fesat malesef ona karsi baya sogudum.yani kisacasi 3 ude bi garipler.baska seylerde vardasimdi uzun kacar.canimi cok siktiklari oldu yani.
Kim sana be kadar değer veriyorsa sende o kadar ver .artık benim hayat felsefem böyle insan Yaşadıkça daha iyi anlıyor herkese hak ettiği kadar değer verirsen daha mutlu olursun
alay eder gibi soru sormak
gülümseyerek ben ne yapayım demek
Bizden ne istiyorsunuz anlamadım ki ?? Görüşmeyin sorun falan kalmaz o zmn
Bizden ne istiyorsunuz anlamadım ki ?? Görüşmeyin sorun falan kalmaz o zmn