hadi banada biseyler yazin :)

Beklediğiniz ilgiyi görmüyorsanız yeni arkadaslar edinin, ya birde mesafeler, yeni çevreler uzaklaştırıyor insanlari bir süre sonra.. sizde yeni çevreler edinin.

Konuya uyarı yapma gereği duyuyorum çünkü konu başındaki kayınvalidesinden dertli insanlara göndermeüyeler kırılmış, Gönderme yapılması yerine direkt konu yazılsaydı diye sitem ediyorlar sanırım.

O kısmı pas geçip asıl kısma yorum yapın hanımlar:KK66:

Son düzenleme:
Görüşme kimseyle boşver , önemli olan az insan öz insan demişler. Benim hayatımda toplasan 5 sevdiğim arkadaşım var ama çok mutluyum .. Sende görüşme o bahsettiğin insanlarla sadece huzur bulduklarınla görüş

Görüşme kimseyle boşver , önemli olan az insan öz insan demişler. Benim hayatımda toplasan 5 sevdiğim arkadaşım var ama çok mutluyum .. Sende görüşme o bahsettiğin insanlarla sadece huzur bulduklarınla görüş

Cok haklisiniz bende cogu zaman bunu yapmaya calistim ama onlar nie aramiyor sormuyorsun derdine dusuyorlar .aslinda kararli olmak lazim sanirim

Cok haklisiniz bende cogu zaman bunu yapmaya calistim ama onlar nie aramiyor sormuyorsun derdine dusuyorlar .aslinda kararli olmak lazim sanirim
Aynı şeyleri yasadım sizinle, bu tarz insanlar egoist insanlar , hep bana hep bana hep bana mantığındalar boşverin canınızı sıktığınıza deymez.. Yol verin gitsinler

Arkadaslar .universiteden 4 arkadastik.hepimiz suan ayri sehirlerdeyiz 3 u de en zor ve mutlu gunumde yanimda olmadilar bir tanesi sirf ben dugunune gittim die geldi zoraki geldginide cok belli etti.bir taneside ararim acma defalarca.sonra ben de anlasin die o arayinca acmam.sanki bunu ilk ben yapiyormusum gibi hava yasatir cekilmez olmaya basladi bu halleri.digeride kendi dertleriyle mesgul birazda fesat malesef ona karsi baya sogudum.yani kisacasi 3 ude bi garipler.baska seylerde vardasimdi uzun kacar.canimi cok siktiklari oldu yani.
canım o zamanlar samımı olsan bıle zamanla ıs stresı, aıle yasantısı, özel sorunlar derken hele bırde ayrı sehırlerde ıseler gelmelerını gıtmelerını yada aramalarını cok bekleme derım. benım su an unıv teden sureklı gorustugum tek arkadasım var onla bıle senede bır kere yuzyuze gelıyoruz, gerısı face yada tel muhabbetı onun da benımde kendı ıslerımız var , dugun konusundada benım cok yakın arkadaslarımın dugunlerı oldu ama sehır dısındakılere gıdemedım nedenı ıse parasızlıktı onlarda durumumu bılıyorlardı zaten ama uzuldum , sımdı ben evlenıyorum onları cagıracagım ama gelmezlerse asla tavır yapmam farklı sehırde olunca gıt gel maddı manevı sıkıntı oluyor yurekler bır olsun yeter ama gorusmeyı kesmedıgım arkadasım gelecek ve o gelmezse uzulurum acıkcası...

sen kendı hayatına bak, ararlarsa konusursun ıstersen arada sen ararsın ama eskısı gıbı sıkı dostluklar kalmıyor fazla bırsey bekleme..

bırazda hayat sartları ınsanları uzaklastırıyor

Kim sana be kadar değer veriyorsa sende o kadar ver .artık benim hayat felsefem böyle insan Yaşadıkça daha iyi anlıyor herkese hak ettiği kadar değer verirsen daha mutlu olursun

Kim sana be kadar değer veriyorsa sende o kadar ver .artık benim hayat felsefem böyle insan Yaşadıkça daha iyi anlıyor herkese hak ettiği kadar değer verirsen daha mutlu olursun

Aynen bende bunu anladim olayi fazla dramatiklestirmeyeyim.dedim ama olmuyor.hanfendilerin iyi ve kotu gunlerinde hep yanlarinda olmaya calistim ama deger verdim.ama iki tanesi kirmak istediklerinde aflari yok digeride kendini cok agirdan satiyor, neyse derdi sevgilisi sandi herhalde beni o tarz tripler yani.ucundende son noktaya geldim.hakkimda cokta iyi dostani dusunmediklerini dusundurttuler...

Bizden ne istiyorsunuz anlamadım ki ?? Görüşmeyin sorun falan kalmaz o zmn

Mesela bir ornek vereyim bir olay bunun gibi cok fazla var tabii kirildigim nokta.biz diger ucuylede ayni mesleklerdeniz.ben ilk dogum yaptim az cok tecrubem.oldu.diger bir tanesi hamile ve dogumuna az kalmisti.yyazisiyorduk whatsapptan birkac onemli seyde neler yaptigimi nasil basettigimi soledim ona yardimci olmak fikir vermk amaciyla.sonra bana bir ters tepti ki " sanki ben bilmiyorum bunlarida anlatiyorsun gibilerinden " kaba bi dille devami var tabi..neyse sonucta insan birseyin en uzmanida olsa basina gelmesi ayri bir tecrubedi.teoride herkes cok seyi bilebilir ama yasamak baska..yani ne bileyim bicok seyde kirildigim oldu.ben olsam saol arkadasim dedigin gibi aklimda bulunsun solediklerin tesekkurederim der bitirirdim ama o bi garip yani ...

X