- 23 Mart 2015
- 449
- 386
-
- Konu Sahibi esimoglumherseyim
Su kayinvalide problemlerine cozum.aramaktan sikilmis olmalisiniz diye dusunuyorum.ay bide kayinvalideyi kv die sembollestirip kisaltmamislarmi ne komik:) su siteye giren bekar biri kayinvalidenin sevilmemesi gereken hiri oldugunu falan dusunur otomatik sogur zaten..kayinvalideden dertliler kulubu:)neyse ben neyseki boyle bi dert yazmayacagim.universiteden 4 arkadastik.hepimiz suan ayri sehirlerdeyiz 3 u de en zor ve mutlu gunumde yanimda olmadilar bir tanesi sirf ben dugunune gittim die geldi zoraki geldginide cok belli etti.bir taneside ararim acma defalarca.sonra ben de anlasin die o arayinca acmam.sanki bunu ilk ben yapiyormusum gibi hava yasatir cekilmez olmaya basladi bu halleri.digeride kendi dertleriyle mesgul birazda fesat malesef ona karsi baya sogudum.yani kisacasi 3 ude bi garipler.baska seylerde vardasimdi uzun kacar.canimi cok siktiklari oldu yani.
detayıyla anlatamadığın bişeye biz ne yazalım ??Eee ne diyosunuz sayin cozumcu hanimlar detayiyle anlatamadigim bu " arkadas sorunsali" ma ....hadi bisiler yazin yaaa banada:)))
detayıyla anlatamadığın bişeye biz ne yazalım ??
:))) 28 yasindayim.evliyim bir cocuk.annesiyim ama azonce sutumu ictim yinede belkim gecer:)))Gecer yavrum,sutunu ic ...buyuyunce gecer
:))) 28 yasindayim.evliyim bir cocuk.annesiyim ama azonce sutumu ictim yinede belkim gecer:)))
Ciddenmi?:))) 28 yasindayim.evliyim bir cocuk.annesiyim ama azonce sutumu ictim yinede belkim gecer:)))
İgneleyici derken kime igneleyici anlamadim. İyi niyetimi cokkez gosterdim ama hep husran sikildim bu durumdan.cozumsuzluk durumu yasiyorumüslup çok iğneleyici. daha samimi iyi niyetli bir insan olmayı deneyip daha az laf sokarsanız arkadaşlarınız sizi daha çok sever sizde bu problemelri yaşamazsınız.
başka yorumum yok iyi geceler..İgneleyici derken kime igneleyici anlamadim. İyi niyetimi cokkez gosterdim ama hep husran sikildim bu durumdan.cozumsuzluk durumu yasiyorum
Canınız sıkıldıkça onlara sarıyorsunuz gibi geldi bana. Yakın çevrenizden yeni arkadaşlar edinseniz?
konu kv den başladı ahbapla bitti.
hiç bişey anlamadım