hadi banada biseyler yazin :)

esimoglumherseyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
449
386
Arkadaslar .universiteden 4 arkadastik.hepimiz suan ayri sehirlerdeyiz 3 u de en zor ve mutlu gunumde yanimda olmadilar bir tanesi sirf ben dugunune gittim die geldi zoraki geldginide cok belli etti.bir taneside ararim acma defalarca.sonra ben de anlasin die o arayinca acmam.sanki bunu ilk ben yapiyormusum gibi hava yasatir cekilmez olmaya basladi bu halleri.digeride kendi dertleriyle mesgul birazda fesat malesef ona karsi baya sogudum.yani kisacasi 3 ude bi garipler.baska seylerde vardasimdi uzun kacar.canimi cok siktiklari oldu yani.

Son düzenleme:

Eee ne diyosunuz sayin cozumcu hanimlar detayiyle anlatamadigim bu " arkadas sorunsali" ma ....hadi bisiler yazin yaaa banada:)))

detayıyla anlatamadığın bişeye biz ne yazalım ??

Fazla uzun kacar die iste yazamadim yani ne bileyim hepsinin bazi seyleri canimi sikiyor.diyorumki bosver sana dost degiller unut gitsin.unutur gibi oluyorum sonra sanki yaptiklari birsey yokmus gibi nie aramiyorsun nie sormuyorsun fala. Garipldr yani nasil bi tavir takincami bilmiyorum((

Kaç kişi arkadasının en zor ve en mutlu gününde yanında olabiliyor? Düğününüzde gelmiş birisi, zoraki geldiğini nereden biliyorsunuz? Aramışsınız defalarca ve kasıtlı olarak açmamış( siz öyle düşünüyor olabilirsiniz) sonrasında aynı şeyi siz de ona yapmışsınız.. Fesatlık, bencillik olduğunu söylüyorsunuz, ee peki böyle arkadaslara neden yol göstermıyorsunuz? Ünide arkadaslık etmeniz ömür boyu edeceksiniz anlamına gelmiyor ki.

Canınız sıkıldıkça onlara sarıyorsunuz gibi geldi bana. Yakın çevrenizden yeni arkadaşlar edinseniz?

Yeni cevrem bayagi genis ve arkadaslarim var amasorun univ.arkadaslarla arkadasligimi bitirsem aramasam bitse iyide malesef onlarin istedigi bu diil her hallerine katlanicam niyeyse dostlugumuzda devam etcek.bende bole birsey yok ust uste kirildigimda diyorum kirabiliyosa bole acimasiz dostum.degil bitsin arkadaslgimiz ama dedgm gibi iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…