• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi hadi bakalım kolay gelsin

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

elsnopy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
241
0
46
Antalya
:6:bende 29 aylık kızımı bugün itibariyle tuvalet eğitimine başlattım bu arada herkese selamlar :16: bir kaç ay önce klozet adaptörü almıştım onunla küçük bir denememiz oldu ama başaramadık adaptörü klozetin üstünden alıp alıp içerilere kaçırdı benim cadı :24:bende pes edip vazgeçmiştim yine bikaç gün önce lazımlıkyada lağzımlık:53::51:doğru yazılışı hangisi bilemedim şimdi:17:aldık ve bugün itibarıyla başladık başlamasınada ilk etapta oturan çocuk şimdi oturmak istemiyo hemen kalkmak istiyo şarkılar türküler oyunlar nafile iki dakika oturup pırrr odaya tüyüyorrrrr:10:neyse bu saate kadar kuru kaldı yatağının altına korucu örtülerden serdim bezsiz yatırdım valla:24:kadere artık bakalım günün ilerleyen saatlerinde neler olcak:2:tecrübeli arkidişlerin yorumları olursa çok sevinirim:23::51:

kolay gelsin ve sana sabır diliyorum gerçekten zor bir süreç bizde bir buçuk ay oldu nerdeyse bezi çıkartalı 10-15 gün içinde alışıyolar ama oturak almakla iyi yapmışsın çünkü uzmanlarda ilk etapta oturak öneriyolar kendisini güvende hissetmesi açısından kııznla'' sen artık büyüdüğün için bez bağlamıyorum bebeklere bez bağlanır sende artık bizim gibi çişini kakanı tuvalete yapabilirsin ''gibi onu cesaretlendircek şeyler söyleyebilirsin ilk zamanlarda 1 saat arayla falan oturtur çişini falan yapsın zaten bu süre sonra uzuyo yaptığında da onu ödüllendir alkışla'' aferin benim kızıma kocama olmuş artık tuvaletine yapıyo'' de çişi kakayı falan bereber wcye dökün bay bay yapın birde bizim oturak salonda duruyodu gözünün önünde geldiğinde hemen yapsın diye kaçırınca falan sakın kızma şimdilik aklıma gelenler bunlar

arkadaşlar yardım kızım çişini tutuyor dünden beri bez bağlamıyoruz gecede çiş yapmamaış sabah tuvalete oturttum tık yok bu saat oldu hala bişey yok anneme sordum bezini bağla kasıkları ağrır hazır değil herhalde dedi dayanamadım bağladım bağlar bağlamaz çişler kakalar gırla gitti şimdide pişmanlık duyuyorum bağlamasaydımmıki diye ama çişini tutuyordu offfff ne olur kızlar aynı deneyimi yaşayan varmı nasıl üstesinden gelicem ben bu durumun:5:

selam canım bende bugun ılk kez denıyorum sabahtan berı baglamadım 26 aylık olcak oglum 10 gun sonra acele mı ettım bılmıyorum kreste 27 aylık olunca demıslerdı dun konustum yarın basla ıstersen haftasonu baglama dedıler ama oglum kakayı yapınca soyluyodu son donemde ama çişten pek haberdar deıl çiş kaka karısıyor bız ayrı soyleyınce oglen uyurken aglamadık uyudu sonra bı baktık geldı yapmıs altına rahatsız olmus gerı uyanmıs sonra tekrar uyuttuk dalınca bezı bagladık uyanınca cıkardık ama aksama kadar kac üst as oldu bılmıyorum:5:

yarında deneyıp krese yollasam onlar mı karar verse hazır olup olmadıgına yoksa ben yarın bez baglasam mı bılemedım:26:

acele etmemın nedenı hamıle olmam ve kışa kalırsa hem zor olacagı hemde kucuk bebekle nasıl basa cıkacam bılmıyorum yoksa 3 yasa beklemem gerekıyor off

bbugun bıle halıları kaldırdık cocuk cıp cıp baısyor kısın kesın hasta olur cok zor bı ıs bu yaaa nası halletcez bılmem allah kolaylık versın hepımıze:18:

Back