- 27 Ağustos 2007
- 310
- 1
-
- Konu Sahibi xoxzgxuxl 312
Canım ben ekleyeyim hemen,hazırdaydı zaten sırnaşık şey
İşte benim bayram cicim:roflol::roflol:
dağ çiçeği canım tam hazırlnacaktım am sizin kıyafetleri görünce 1 adım geri attım kendimi ben valla bu kıyafetlerimle çıkamam siz bei sollamış geçmişsiniz güzelim ben şimdi ne giysem hani ben normal bi elbise giyecektim ama benimki şimdi çok normal olacak biliyormusun
heleki o süper terlikler yani ben benim çizmlerei koysam şimdi sen bunları mı giyeceksin WC terliği dersin vallahi korktum siizn yanınızda ben giyineme şekerim
vallahi kızlar karar vermedim hangisini giysem acep diye..
fikirlerinizi iletirseniz sevınırım vala..
ben kurban kesmeye gıderken 1.resımdekini , ev zıyaretlerıne gıderkende 2.resımdekını düşünüyorum..
[/IMG]
[/IMG]
funnyda süper şekerim ya ay demekki sende benim gibi düşünmüsün demek sende hayvan ürkmesin diye en masum kıyafetlerden almışsın hı seçimin için :
10 puan 10 puan 10 puana.s.
heleki akşam gezme kıyafetin için şekerim diyecek lafım sözüm hiç bişiyim yok sırnaşık şeysana bu kadar sade bi kıyafet hiç görmemiştim şekerim kafamçokkarıştıkız nasıl becere biliyorsun sade giyinmeyi anlayamadım şekerim ha var üzerinde kıyafet ha yok yani nasıl desem ne desem bilemedim:uhm: şekerim neyse ben diyeceğimi dedim
süper :10 puan 10 puan 10 puana.s.
yorum kk bayanların da
o zaman geyiğe devam edelim bir tek bizmi kutluyoruz bayramı bayanlar sizler hiç bişi giymeyecekmisiniz yoksa funnyda gibi sade giyinmeyi sevenlerdenmisiniz hadi bekliyoruz sizin çiçilerinizide :)))