hadi bakalım kim bayramda ne ciciler giyecek görelim bakalım

xoxzgxuxl 312

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
310
1
ee kk bayanları bayramda neler giyeceksin :sm_confused:
bi görelim bi bakalım bir de puan verelim bakalım haydi kim bayramın şık bayanı olacak bulalım bakalım:lepi:
ister yeni bayramlıklarınız yada evden kombine edip ben bunu bayramda giyeceğim dediğiniz kıyafetlerinizin resimlerini eklemeye ne dersiniz:dance: şekerler ama kıyafetten giyeceğiniz ayakkabı çizmeye kadar tam takım oka.s sonrada birbirimize puan verelim :lepi:bakalım olur mu nasıl bir fikir bence hoş ve çok güzel olacak ben konuyu başlatıyorum resimleri birazdan eklemeye başlarım şimdi sizlerden resimleriniz bekliyoruz tüm kk bayanları olarak:enbuyukkk:a.s.:1hug:

KOLAYGELSİN BAKALIM:teytey::nazar:

Son düzenleme:
21.jpg

Canım ben ekleyeyim hemen,hazırdaydı zaten sırnaşık şey
İşte benim bayram cicim:roflol::roflol:

dağ çiçeği canım tam hazırlnacaktım am sizin kıyafetleri görünce 1 adım geri attım kendimi ben valla bu kıyafetlerimle çıkamam siz bei sollamış geçmişsiniz güzelim ben şimdi ne giysem hani ben normal bi elbise giyecektim ama benimki şimdi çok normal olacak biliyormusun
heleki o süper terlikler yani ben benim çizmlerei koysam şimdi sen bunları mı giyeceksin WC terliği dersin vallahi korktum siizn yanınızda ben giyineme şekerim

dağ çiçeği canım tam hazırlnacaktım am sizin kıyafetleri görünce 1 adım geri attım kendimi ben valla bu kıyafetlerimle çıkamam siz bei sollamış geçmişsiniz güzelim ben şimdi ne giysem hani ben normal bi elbise giyecektim ama benimki şimdi çok normal olacak biliyormusun
heleki o süper terlikler yani ben benim çizmlerei koysam şimdi sen bunları mı giyeceksin WC terliği dersin vallahi korktum siizn yanınızda ben giyineme şekerim

Canım,burası geyik.:1hug:Sen canın ne istiyorsa onu giy,hiç farketmez kaydirigubbakcemile3

sweetdreams104nr6.jpg

vallahi kızlar karar vermedim hangisini giysem acep diye..
fikirlerinizi iletirseniz sevınırım vala..
ben kurban kesmeye gıderken 1.resımdekini , ev zıyaretlerıne gıderkende 2.resımdekını düşünüyorum..
15qj6.jpg
[/IMG]
11ht8.jpg
[/IMG]

meraba ben yeni üyeyim vallahi sizden korkulur o ne resimler ya bende diyorum iyi iyi fikir alırız ne giyecegimiz konusunda diye

510420081026594115dl0yi3.jpg

bu ayakkabım yeni nasıl ama tam bayramlık dimi ben bunu nerelerden getirttim bilemezsiniz sırf bayram için baş ucumda duruyor ha arad yastığımın altına da koyuyorum bayram çoçuğu olmak zor zanaat :roflol:harçlıklarımı biriktirmek için özel yapımdır bu ayakkabılarım:lepi:

p26134237pz8.jpg

bu nu çokkk aradım sırf kurban anında kan görmeye dayanamadığım için sizede tavsiye edrim kesin sizde alın bundan

kurban kesmeye giderken bunu giyecem en sade bu kıyafetimi buldum hayvan ürkmesin benden korkmasın diye çok masum bir kıyafet benceeee
twistedballons12zj3.jpg

bunuda bayram akşamı giyerim atık kızlar nasıl am elbisem sırf balondan balonları üflemekten dalak çiğer kalmadı valla bende anammmmmmmm ne zormuş üfle üfle bitmiyor
twistedballons04lq8.jpg

sabah kayınvalideme kahvaltıya giderkende bunu giyecem ban ne bana ne çok masum ve çok sempatik görünüyorum işte süper al benisi var hele bizimkiler bayılacak bu kıyafete hatta teşekkür bile ederler sabah sabah gözümüzü gönlümüzü açtın diye ben biliyorum
217bi5.jpg

gerisi daha sonra ger güne bi kıyaet alacm nasıl olsa az bekleyin bakalım daha 3 gün var önümüzde bende banka değilim para basmıyorum ağır ağır maliyeti çok pahalı bana

aaaa özcan
canım benim bende senin dediğin tarzda bir topik açmıştım am sağolun dağ çiçeği topiği çok daha hoş bir havaya soktu valla bizde kapıldık gidiyoruz bakalım kimler neler giyecek sende kap çiçilerini gel bizde görelim ne giyecekmişsin bakalım

vallahi kızlar karar vermedim hangisini giysem acep diye..
fikirlerinizi iletirseniz sevınırım vala..
ben kurban kesmeye gıderken 1.resımdekini , ev zıyaretlerıne gıderkende 2.resımdekını düşünüyorum..
15qj6.jpg
[/IMG]
11ht8.jpg
[/IMG]

funnyda süper şekerim ya :dance:ay demekki sende benim gibi düşünmüsün demek sende hayvan ürkmesin diye en masum kıyafetlerden almışsın hı:lepi:seçimin için :
10 puan 10 puan 10 puana.s.
heleki akşam gezme kıyafetin için şekerim diyecek lafım sözüm hiç bişiyim yok sırnaşık şeysana bu kadar sade bi kıyafet hiç görmemiştim şekerim kafamçokkarıştıkız nasıl becere biliyorsun sade giyinmeyi anlayamadım şekerim ha var üzerinde kıyafet ha yok yani nasıl desem ne desem bilemedim:uhm: şekerim neyse ben diyeceğimi dedim
süper :10 puan 10 puan 10 puana.s.

yorum kk bayanların da :enbuyukkk:

funnyda süper şekerim ya ay demekki sende benim gibi düşünmüsün demek sende hayvan ürkmesin diye en masum kıyafetlerden almışsın hı seçimin için :
10 puan 10 puan 10 puana.s.
heleki akşam gezme kıyafetin için şekerim diyecek lafım sözüm hiç bişiyim yok sırnaşık şeysana bu kadar sade bi kıyafet hiç görmemiştim şekerim kafamçokkarıştıkız nasıl becere biliyorsun sade giyinmeyi anlayamadım şekerim ha var üzerinde kıyafet ha yok yani nasıl desem ne desem bilemedim:uhm: şekerim neyse ben diyeceğimi dedim
süper :10 puan 10 puan 10 puana.s.

yorum kk bayanların da

vallahi özgülcüm ben sadelikten yanayım bilyosun :)
yani öle abartı kıyafetler renk cümbüşleri filan hiç bana göre deel hiçbiri beni ifade etmiyo:nazar:sade ve doğal olsun diyorum.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
şeffaflıktan yanayım ,bide üstüme hafif bişeyler giyerek hareketlerimin kısıtlanmadığını düşünüyorum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

o zaman geyiğe devam edelim bir tek bizmi kutluyoruz bayramı bayanlar sizler hiç bişi giymeyecekmisiniz yoksa funnyda gibi sade giyinmeyi sevenlerdenmisiniz hadi bekliyoruz sizin çiçilerinizide :)))

apooooooooooo demekki bayramda bir tek biz giyinecekmişiz bu güzel cicilerimizi tühhh tühh sizler niye eklemdiiniz ki kıyafetlerinizi

dağ çiçeği süpersin ya süper mükemmel çok el emeği harcanmış bi kıfafetle çıktın yine karşımıza bu pembe bu kadar mı yakışır insana ya diyecek sözüm yok
burda acak puanlar konuşur 100 üzerinden 100
alkışların hepsi sana

X