hadi bakalim ins

adakizi1907

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
190
2
16
34
Balıkesir
Kizlar adetime 10 gun kaldi olmam inş iyi haber veririm yaaa cok ihtiyacım var 2 gündür temizlik yapıyorum kendimi fazla yordugum zaman kasık larima kramp giriyor bide ara ara icim kalkiyo kuscak gibi oluyorumm ayy dua edin banaa

Kizlar adetime 10 gun kaldi olmam inş iyi haber veririm yaaa cok ihtiyacım var 2 gündür temizlik yapıyorum kendimi fazla yordugum zaman kasık larima kramp giriyor bide ara ara icim kalkiyo kuscak gibi oluyorumm ayy dua edin banaa
Benimde 9 gün var aynı şikayetler bendede var inşallah hamileyizdir :)

Yaa ben abdeste çıkamazdm 3 gundur sürekli olarak çıkıyorum kasık larmda ara ara sancılar var bide atış var karnımda ara ara midem kalkıyor sende

Yaa ben abdeste çıkamazdm 3 gundur sürekli olarak çıkıyorum kasık larmda ara ara sancılar var bide atış var karnımda ara ara midem kalkıyor sende
Sanki bi sag bi sol kasığım yada boşluklar agrıyor gibi geliyor birde belim agrıyor eğilip kalkarken içimden birşeyler kayıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…