• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haddini bilmez komşu/ saç dökülmem

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Arkadaşlar merhabalar.
Çok büyük bi derdim var. Son 4 yıldır inanılmaz çok stresli bi hayatım var. Geçen sene annem 2 defa çok ağır hastalık geçirdi ve eşim tarafından aldatıldım. Bunun yanında yalnız kaldığım ve hayal kırıklığı yaşadığım anlar çok oldu. 4 sene önce hafif başlayan saç dökülmelerim azdı özellikle bebeğim olduktan sonra. Önceden herkes saçların peruk mu diye sorardı, tokayla tutturamazdım bile şimdi kedi kuyruğu gibi kaldı. Defalarca doktora gittim birincil sebep seboreik dermatit sonradan da Demir eksikliği dendi ne denersem deneyeyim bi sonuç alamadım. Bugün komşum çay içmeye geldi birden ay duygu nasıl azalmış saçların bi seneye kalmaz kel olursun iyice ben de şu kele bi yardım diye kazanç sağlarım üstünden dedi ben de çok sinirlenip evden kovdum hiç de pişman değilim çünkü evde kuzenim de vardı ve çok utandım.lütfen konum taşınmasın. Kızlar lütfen yardım edin yalvarıyorum. Normalde beğeni toplayan bi kadınım bu gencecik Yaşımda saçlarımı kaybetmek isteniyorum. Şimdiden her yorum için teşekkürler.

Vit E tabletleri icin bi danissan doktora? Ben kullandim ve aslinda iyiydi, tabi yan etkisi sacini guclendirir ama vucuttaki tuyleride daha cabuk uzatir.. tartmak gerek

O ne arsız bir kadınmış öyle yaa. Ben birinde kusur bulsam yüzüne vurmayı bırak o konuya değecek cümle bile kurmam.. sanırım ben olsam bende kovardım herkes haddini bilmek zorunda.. geçmiş olsun bu arada kardeşimdede çok sık dökülme vardı karışık yağlardan kullandı şimdi çok iyi saçları..

Gecmis olsun canim
Komsuna haddini bildirmekle iyi etmissin haketmis !
Sac dokuntusu icin eczanelerde satilan prozinc plus diye bir sampuan var onuda bir dene istersen :)

Vit E tabletleri icin bi danissan doktora? Ben kullandim ve aslinda iyiydi, tabi yan etkisi sacini guclendirir ama vucuttaki tuyleride daha cabuk uzatir.. tartmak gerek
Sorarım hem de bi araştırayım saolun
Saçların için bi çözüm bulursun inşallah,
Komşu şaka yapayım derken patavatsızlıgın dibine vurmuş :işsiz:

Umarım kovulduktan sonra da eğlenmiştir. Tamam saçlarım azaldı ama hala dışarıdan çok belirgin bisey yok ben inceleğimde anlıyorum çok sinirlendirdi beni.

Arkadaşlar merhabalar.
Çok büyük bi derdim var. Son 4 yıldır inanılmaz çok stresli bi hayatım var. Geçen sene annem 2 defa çok ağır hastalık geçirdi ve eşim tarafından aldatıldım. Bunun yanında yalnız kaldığım ve hayal kırıklığı yaşadığım anlar çok oldu. 4 sene önce hafif başlayan saç dökülmelerim azdı özellikle bebeğim olduktan sonra. Önceden herkes saçların peruk mu diye sorardı, tokayla tutturamazdım bile şimdi kedi kuyruğu gibi kaldı. Defalarca doktora gittim birincil sebep seboreik dermatit sonradan da Demir eksikliği dendi ne denersem deneyeyim bi sonuç alamadım. Bugün komşum çay içmeye geldi birden ay duygu nasıl azalmış saçların bi seneye kalmaz kel olursun iyice ben de şu kele bi yardım diye kazanç sağlarım üstünden dedi ben de çok sinirlenip evden kovdum hiç de pişman değilim çünkü evde kuzenim de vardı ve çok utandım.lütfen konum taşınmasın. Kızlar lütfen yardım edin yalvarıyorum. Normalde beğeni toplayan bi kadınım bu gencecik Yaşımda saçlarımı kaybetmek isteniyorum. Şimdiden her yorum için teşekkürler.
Muhtemelen sıkıntı stres kaynaklı dökülüyor. Egzama için ardıç katranlı sabun öneririm kızımın alerjik egzaması var çok iyi geldi. Birde saç derinize sıklıkla masaj yapın kan dolaşımını artırıyor saçı besliyor bu masaj. Parmak uçlarınızla enseden başlayıp hafif hafif daireler çizerek yukarı daha sonra yukarıdan aşağıya yapın. Dökülenler tekrar çıkıyor mu bilmiyorum ama çıkıyorsa çabuk uzaması için de clear Man mentollü şampuanı tek geçerim. Dediğim masaj sayesinde doğum sonrası dökülmem çabuk durdu. Tiroitlerinize de baktırın dökülme yapabilir.

Sorarım hem de bi araştırayım saolun

Umarım kovulduktan sonra da eğlenmiştir. Tamam saçlarım azaldı ama hala dışarıdan çok belirgin bisey yok ben inceleğimde anlıyorum çok sinirlendirdi beni.
Ya şaka yapılacak şeyler var yapılmayacak şeyler var,
Düşüncesiz davranmış isteyerek yapmadı belkide boş bulundu.

Muhtemelen sıkıntı stres kaynaklı dökülüyor. Egzama için ardıç katranlı sabun öneririm kızımın alerjik egzaması var çok iyi geldi. Birde saç derinize sıklıkla masaj yapın kan dolaşımını artırıyor saçı besliyor bu masaj. Parmak uçlarınızla enseden başlayıp hafif hafif daireler çizerek yukarı daha sonra yukarıdan aşağıya yapın. Dökülenler tekrar çıkıyor mu bilmiyorum ama çıkıyorsa çabuk uzaması için de clear Man mentollü şampuanı tek geçerim. Dediğim masaj sayesinde doğum sonrası dökülmem çabuk durdu. Tiroitlerinize de baktırın dökülme yapabilir.
Bu sabun aktarda mı satılır?

Selsun blue diye bir marka var normal marketlerde yok. Ama internetten bulabilirsin.Benim saç derimi inanılmaz rahatlattı ve dökülmeyi azalttı istiyorsan internetten araştır o şampuanı bir dene derim ben.Tek kötü yanı saçı biraz sertleştirmesi o kadar ama dökülmesinden ve kaşınmasındansa sertleşmesini yeğlerim.

Ben argan yagi kullandim hem dokulmem gecti hem de saclarim gurlesti. Hakiki argan yagi alabilirsin canim. Hatta hem yagini hem sampuanini kullandim. Komsuna da oh olsun. Hadsiz pislik :KK12:

Canım minoxile başlasana sen %5 lık olanından şampuan içinde head shoulders dökülmeye karşıtı al 5 ayda toparlarsın ama vitamin hormon eksikliklerini de tedavi ettir b12 folik asit demir vs. Bepanten bemiks evigen bu üçünün karışımı da çok iyi geliyor Dr a söylersen yazar çok geçmiş olsun

Bu sabun aktarda mı satılır?
Evet aktarda satılıyor kokusu çok kötü ama eskiden beri egzama tedavisinde kullanılan doğal bir sabunmuş. Ben mecitefendi markasını almıştım kokusu biraz daha iyiydi.

Arkadasinda ne kdr ahlaksizmis sasirdim dgrusu. Benmde demir ekliskligm var bunun bas sebebi o bnmde cok dokuluyo sclarm kan ilaci ic doktor yazar sna istersen demir ve kan oranini duzenliyo cok iyi gelicektir

Ben dax supergrodan cok memnun kaldim. Bi arastirin once ama bana iyi gelen herkese gelmeyebilir.Bende yeni sac bile cikardi.Iyice arastirin ilk kucuk boyunu alip deneyin isterseniz.Birde duzenli kullanim sart

Yarın ilk iş aktara gisicem çok teşekkür ederim:)
Umarım şifa olur. Aklıma gelmişken banyo sonrası da farmasi aynısefa kremi sürerim kızıma o da iyi geliyor diye biliyorum. Aynı markanın aynısefa yağı var ondan alıp saç maskesi gibi kullanabilirsin ve şampuanı filan da var denemekten zarar gelmez...

Önce değerlerini ölçtür bi sıkıntı varsa dışardan ne yaparsan yap boşa çaba sarf edersin daha çok moralin bozulur çok bilinmez ama d vitamini eksikliği bile dökülme yapabiliyormuş doktorlar bile atlayabiliyo bazen

Back
X