• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Hacimsiz Dalgalı Saçlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Bryce

Zilli
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
392
2
66
Merhaba.. Dalgalı ve ya kıvırcık saçlıların en büyük derdi kabarma elektriklenmedir ya, işte benim tam tersi sönme! İnce telli ve çabuk yağlanan saçlarım var. Yağlanması dert değil gün aşırı yıkıyorum ama şöyle bir durum söz konusu; Yıkıyorum çok güzel dalga dalga kuruyor filan bir yarım saat sonra tamamen sönüp kafama yapışıyor, dalgalarım o kadar güçsüz ki birazcık ellesem hemen şekilsizleşiyor.:50: Hayır, düzleşse onada amenna fakat dalgalı ama şekilsiz hacimsiz duruyor. Hele ki yatıp kalkınca toplamaktan başka çarem kalmıyor.:43: Şimdi sizden istediğim bana hacim ve şekillendirme konusunda tavsiyede bulunmanız. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin... Krem olur şampuan olur, gürlerştirmek için bir yöntem olur, hatta mümkünatı varsa saç tellerimi kalınlaştırabilmem için bir tavsiye bile olur.:42:

Son düzenleme:
benimde saçlarımdalgalı ama çok ince değiller çokşükür amaben yinede çam terebentin ve ısırgan otunu tavsiye ederim kalınlaştırmak için, Şekillendirmek içinde Elidorun hacim veren köpüğünü tek geçerim.. Saçımı yıkıyorum, köpüğü uçlara sürüyorum , elimde kalanıda diplere yakın sürüyorum kuruyunca süper oluyor.. :12:

Teşekkür ederim :) Isırgan ve çam terebentini nasıl kullanabilirim açıklar mısınız ? :)

bir tutam ısırgan otunu 1 çay bardağı suyla demliyorum,soğumasını bekleyip içine çam terebentini ( 1 kapak) ve 1 kapak badem yağını ekleyin, sprey şişeye dökerek saçımın heryerine sıkıp dağılmasını sağlıyorum, kafamı streçleyip 2-3 saat bekletip yıkıyorum+ sıvı saç kremi kullanıyorum , istersen şampuanına da 1 kapak çam terebentin kullanabilirsin.

benimde saçlarım dalgalı..yeni bi şampuan keşfettim ve saçlarımın dalgası inanılmaz güzel görünüyor oldukcada hacimli..kesinlikle denemelisin ..şampuanın adı elseve arginine direnç ..bide haftada bir bakım yap sacına.mesela badem yağı sür ve 1 2 saat beklet yıka ..ayrıca şampuanının içine çamterebentin koy..umarım istediğin saçlara kavuşursun :)

arkadaşlar bu sorunun aynısını bende yaşıyorum.saçlarım banyodan sonra kuruttugumda gayet kabarık yumusak ve buklelerım cok guzel gorunuyor fakat sonra ertesi gün bi sönme oluyor buklelerım ve saclarımın yumusaklıgına bır sey olmuyor sadece saclarım sonuyor.öyle oldugunda saclarımı kafama yapısmıs gıbı hıssedıyorum.ve kafamda bir parca sac varmıs hıssıne kapılıyorum.Ben çam terabentı yagını suruyordum saclarımı yıkamadan once 30 dk bekletıp sampuanla duruluyordum.sampuanı blendax kullanıyorum extra hacım versın dıye cok ıyı oldgunu soyleyemem ama yınede diğerlerine göre işe yaradıgıda dogrudur.sizin kesin ve ıyı sonuc veren bir bilginiz varmı ???

Benim de aynı şekilde
Ben bunu kullanıyorum
Saç maşası da kullanıyorum ama son dçnemde hep bunu kullandım
Tavsiye edeim

Son düzenleyen: Moderatör:
bendeki sorun buklelerımın bozulması vs degıl saclarımın sonmesı.senın tavsıye ettıgın maşa çözümü bana sağlıksız gorundu.zaten maşa saçları yakıyor.ayrıca maşa ıle elde edılen bukleler cok yapay.benım sorunum saclarımın sonmesı :( bu sorunun giderilmesi ıcın bıldıgınız ıyı bır urun var mı ?

$Elidor150MlKopukMaksHacimExtraGuclu-500x500.jpg acaba bahsettiğin urun bumu ?

Son düzenleme:
Bende de ayni sorun var. Saclarimin dokulup az kaldigini saniyodum hep, ama kuaforlerin hep dedigi, saclarim gurmus ama cok ince telliymis.

Hani kuaforler sac tutalarinin ucuna makasla minik minik kirp kirp kirp yapiyorlar ya, ne denir ona bilmiyorum, ismini bilen soylesin, bi kuafor benim yakinmalarim sonucu bana ondan yapti. Iddiaasina gore sac uclari ayni boyda oldugunda birbirlerine tutunup yapisiyolarmis ve saclar dalga sekline gore buyuk tutamlar halinde sonuyormus. Kuaforun yaptigindan sonra saclarim daha guzel kapariyor. Dene bi istersen oldukca etkili oldu bende.

Ha bi de oldugunca yagsiz urunler kullanmani oneririm. Saclarimiz kabardigindan elbet biseyler kullanmadan olmuyor ne kadar az o kadar iyi, kremler kopukler, hepsi saci sonduruyor yaglandiriyor, dolayisiyla sonuyor kafa, kafa tasina yapisik sac kaliyor. ay sinir oluyorum ben de.

Son düzenleme:
Arkadaşlar John Frieda ürünleri gerçekten iyi geldi diyebilirim.Bukleli ve Kıvırcık saçlar için olan bir serisi var.Ben bu markayı denemeye ilk bukleli ve kıvırcık saçlar için olan sampuanı kullanmakla basladım.Sac kremını almamıstım sımdılık.İlkjlerde sacımı kuru bır hale soktugunu soyleyebılırım.Ama zamanla yanı duzenlı bır sekılde kullanmaya devam ettiğim süreçte düzeldi.Saçlarım eski sönüklüğüne göre daha iyi bir durumda bence sizde bir deneyin derim :))

Back