• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Hacim veren sprey buldum

kindarrrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
3.175
413
398
Isparta
merhaba arkadaşlar,

saçlarım düz ve çok ince teli. hep banyodan iki saat sonra saçlarımın kafama yapışmasından şikayetçiydim.

John Frieda Luxurious Volume - Thickening Blow Dry Lotion kullanıyorum şimdi ve bende işe yaradı.

saçımın diplerine ve uçlarına sıkıyorum. yağlandırır diye düşünüyodum ama hayır. saçınız ıslakken diplere ve uçlara sıkın (çok abartmadan ). sonra kurutun.

kuruyunca sprayi sıktığınız yerler sanki jöle sürmüşsünüz gibi bi hal alabilir. oraları güzelce tarayın ve açın. saçlarınızın daha hacimli olduğunu göreceksiniz.

paylaşmak istedim...

sevgilerrr:16: $john-frieda-luxurious-volume-thickening-blow-dry-lotion-mobile-wallpaper.jpg

Son düzenleme:
tam da bunu sorucaktım yaşa sen demek işe yarıyor günlük kullanımdan sonra yıkama gerektiriyor mu pekii

tam da bunu sorucaktım yaşa sen demek işe yarıyor günlük kullanımdan sonra yıkama gerektiriyor mu pekii

hayır gerektirmiyo. ama çok da uzatmamak lazım. benim saçım yağlıdır normalde. sanki daha geç yağlanıyo gibi. ben çok memnun kaldım :16: bir de aynı serinin yani luxurious volume serisinin şampuanı da çok yaramıştı.

çok pahalı da değil, bu sprayi ben limangodan 16 tl ye almıştım. normalde en fazla 22-23 olması lazım :34:

mesela istanbulda cosmo shoplarda var, bunun dışında alışveriş merkezlerinde çeşitli kozmetik mağazalarında da var bolca :) internette indirimli oluyo :34:

kızlar sakın almayın bene denedim hem de etkili olsun diye şampuanıyla kullandım sonuç hüsran. saçları kazık gibi yapıyor o kadar. bi o kadar da pahallı.

kızlar sakın almayın bene denedim hem de etkili olsun diye şampuanıyla kullandım sonuç hüsran. saçları kazık gibi yapıyor o kadar. bi o kadar da pahallı.

tam da yaşasın gerçekten işe yarayan bi ürün buldum derken senin bu yorumunu gördüm canım... ben de bunu hacim veren köpüğünü kullanmayı düşünüyordum ama gerçekten fiyatı bana biraz fazla gelmişti yani küçücük şişesi 34 tl civarındaydı ben de almadım... hala güzel işe yarayan ve makul fiyatlı bi ürün arıyorum

Başlığı görünce ilk aklıma gelen ürün...
İki hafta önce aldım indirimdeydi ve buna rağmen 17 tl idi fiyatı...
Çok küçük bi ürün öyle pekte işe yaradığı yok..Memnun kalmadım yeni arayış içindeyim...

Back