• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Hacı Şakir

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

lalezarlale1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
22
15
3
Konya
Arkadaşlar ben bu şampuanlardan bıktım saçlarımı Hacı Şakir beyaz sabunla yıkarsam ne olur sizce dökülmeyi önlermi yoksa daha mı beter olur

saçların çalı süpürgesi gibi olur :1:
illaki sabunla yıkıycam diyorsan, saf zeytinyağından yapılan doğal yeşil sabunlar var
onları deneyebilirsin.

Ama hacı şakir saçı güçlendiriyor diye yorumlar okumuştum

çocukken annem önce sabunla sonra şampuanla yıkardı,
çok gür saçlarım vardı, büyüdükçe sabunla yıkamayı bıraktım,
saçlarım eskisine göre daha az,ama sabunla yıkamayı denediğimde
çalı gibi oluyor, belki zamanla alışabilir sen dene istersen.

çocukken annem önce sabunla sonra şampuanla yıkardı,
çok gür saçlarım vardı, büyüdükçe sabunla yıkamayı bıraktım,
saçlarım eskisine göre daha az,ama sabunla yıkamayı denediğimde
çalı gibi oluyor, belki zamanla alışabilir sen dene istersen.

Denemekte yarar var zaten dökülüyor ne kaybederimki. Aslında Zigavus sarımsak şampuanı kullnıyorum ama pek işe yaramadı bende belki ne varsa sabunda vardır deneyelim bakalım :)

Hacı Şakirdende vazgeçtim. Zeytin yağlı sabun sipariş ettim Markası flora onlinehelal.com dan bakalım onu kullanacam. Helal sertifikasının olmasıda bana ayrıca güven verdi

İnanırmısınz küccüken benimde saclarımı annem hep hacı sakir sabunuyla yıkardı.. parlardı resmen .. ama sonra üni yıllarında sampuana döndüm keşke sabunu hiç bırakmasaymısım diorm ama simdide sac boyatıorz sabun keçe gibi yaparkii

İnanırmısınz küccüken benimde saclarımı annem hep hacı sakir sabunuyla yıkardı.. parlardı resmen .. ama sonra üni yıllarında sampuana döndüm keşke sabunu hiç bırakmasaymısım diorm ama simdide sac boyatıorz sabun keçe gibi yaparkii

Artık Hacışakirde kimyasalla dolu bu aldığım sabun daha doğal

Back