hacettepeden selçuk tuncer

kardelen149

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
8
1
86
48
Ankara
arkadaşlar bende hacettepeye gidiyorum doktorum selçuk tuncer hastası olan arkadaşlar varmı
nasıl biri ben daha yeni başladım umarım ilgilidir hastalarıyla

benimde doktorumdu ama bıraktım. o kadar para verip poliklinik gibi sıra beklemek çok can sıkıcı ve doktor sadece sonuçlara bakıyor. ultrasonda bile bakmıyor. elimize tutuşturulan kağıtlara göre iyi yada kötü deyip gönderiyor. benim 4 de gidip 6 ya doğru çıktığım olmmuştu. hele sonlara kalmışsan odasına girmenle çıkman bir oluyor ve diğer bi kontrole randevu almak için bile kimseyi bulamıyorsun çünkü mesaisi biten gidiyor.

Geçen sene Aralık ayında bende gitmiştim Selçuk Tuncer'e. Aslında özel olmasına rağmen çok fazla sıra bekliyorsunuz. Çünkü özel bile olsa talep fazla. Saat 16.00 daki randevuma 17.45 te alınmıştım. Bekle Allah bekle. Muayene 10 dk dahi sürmüyor. Bozon arkadaşımızın dediği gibi kendi sadece vajinal muayene yapıyor, diğer tetkikler, ultrason filan hepsini başkasına yolluyor haliyle.Muayene için bekle, sonuç göstermek için bekle, ölme eşşeğim ölme yani. Çok yoğun çalışıyorlar, Allah kolaylık versin.

Ama geçen sene rahimden parça alınması ve leep ameliyatımı 5 kuruş almadan yapmıştı. şaşırmıştım valla. Bir daha da gitmedim zaten. Fazlasıyla beklemeyi sürekli sıralarda dolaşmayı göze alabiliyorsan git derim. Normal poliklinik muayenesinden tek farkı çok fazla gün atmıyorlar o kadar.:sm_confused:

haklısınız arkadaşlar bende ilk muayenede aynı şeyleri düşündüm çok fazla ilgilenmiyo ve çok bekliyorum tavsiye edeceğiniz doktor varmı ben 10 haftalık hamileyim çok fazla vakit geçirmek istemiyorum para verdikten sonra rahat olsun içim

teşekkürler canım senin tavsiye edeceğin doktor varmı bende memnun kalmadım çünkü
Arkadaşım sana tavsiyem özel muayenehanesi olan ama hastane bağlantılı bir doktor tercih etmen. Gider muayenehanesinde paşa paşa muayeneni olursun, tetkiklerinide hastenede yaptırırsın, ücret vermeden. Ama tabi yine sıra bekleyeceksin.

SSK'da çalışan Dr. Volkan Kurtaran var Kızılay Selanik caddesinde. Ben son hamileliğimde ona gitmiştim. İlgili bir doktor. Birde Metin Altay var ama o muayenehanesini kapattı.

Selcuk tuncere nasil ulasabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…