Arkadaşlar burun ameliyatı düşünüyorum ama böyle estetik tam değil Deviasyon ameliyatı ile birlikte kemerin alınsın istiyorum dişardan ama şu ana kadar aklımda aradığım doktoru bulaamdım yani çok kötü yapıyorlaranakrada hiçbir doktor beğenmedim Hacettepe den mert diye bir doktor varmış ona baktım bir bilginiz var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hacettepe hastanesinden burun ameliyatı olan var mı?
- Konu Sahibi nurr00
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşlar burun ameliyatı düşünüyorum ama böyle estetik tam değil Deviasyon ameliyatı ile birlikte kemerin alınsın istiyorum dişardan ama şu ana kadar aklımda aradığım doktoru bulaamdım yani çok kötü yapıyorlaranakrada hiçbir doktor beğenmedim Hacettepe den mert diye bir doktor varmış ona baktım bir bilginiz var mı?
Bende öyle bana birşey yapılmayacak zaten bir tek kemerin alınacak yoksa burnum güzel ama kırık onla birlikte düşündümBende araştırıyorum mert beyle ilgili yorum bulamadım aradım sekreterle görüştüm çok iyi doktor bey dedi 500 lira muayene ücreti varmış yorum bulamadığım için kararsızım
Mert beyle ilgili yorum hiçbir yerde yokBende öyle bana birşey yapılmayacak zaten bir tek kemerin alınacak yoksa burnum güzel ama kırık onla birlikte düşündüm
Var yaz mert çalış yorum diye çıkıyor sitelerdeMert beyle ilgili yorum hiçbir yerde yok
Mert çalışa mı bakıyorsunuz siz onunla ilgili yorum var iyi yorumları benim revizyon olduğu için o yapmıyormuş mert karaya bakıyorum benVar yaz mert çalış yorum diye çıkıyor sitelerde
Canım hacettepe Mert bey yazdım sadece mert çalış var mert çalışdan mı demin bahsettinMert çalışa mı bakıyorsunuz siz onunla ilgili yorum var iyi yorumları benim revizyon olduğu için o yapmıyormuş mert karaya bakıyorum ben
Canım hacettepe Mert bey yazdım sadece mert çalış var mert çalışdan mı demin
Evet ben burnum kırıldı 2015 te deviasyonla dışardan da kemik oluştu kemer işte onu alıcak sadece ama güvenebilecegim birine istiyorum olmak gerçekten bulamıyorum çok zor doğal yapan biri istiyorum sadece kemerimi alıcak burnum eski pozisyonuna dönecek bende görmedim hastalarını muayene ücreti var mı? Ha bu arada Hacettepe bozmuş geçen ortapediye gittim yani rezalet. Biri diyordu beski Hacettepeyj bozmuşlar gercekten öyle ilgisizler torpil dönüyor ve geçen birinde okudum üniveisite hastanesi gaziydi galiba bir doktor asistanını ameliyata sokuyor kendisi girmiyor okumuştum ondan da aşırı korkuyorum yani önemli olan doktor gerçekten seçerken ayrıntılarına bakıcaksin ben kaç senedir bekledim halada bekliyorum. İstanbul'da olmak istiyordum orada doktorlar iyimiş bir ara bi videoya denk geldim yorumda bir doktoru övüyorlardı istanbulda sonra kaybettim videoyu onuda arastıracaktim baya doluymuş falan doktor ben şanssızım kaybettim.Sizin ilk ameliyat olacak galiba mert çalıştan siz randevu alabilirsiniz revizyon yapmıyormuş
Ben bilkent şehir hastanesinde oldum geçen sene Ramazan erkin ünlüye ödem, morluk yaşadım aylarca en üstte ve yanlarda kemik kaldıEvet ben burnum kırıldı 2015 te deviasyonla dışardan da kemik oluştu kemer işte onu alıcak sadece ama güvenebilecegim birine istiyorum olmak gerçekten bulamıyorum çok zor doğal yapan biri istiyorum sadece kemerimi alıcak burnum eski pozisyonuna dönecek bende görmedim hastalarını muayene ücreti var mı? Ha bu arada Hacettepe bozmuş geçen ortapediye gittim yani rezalet. Biri diyordu beski Hacettepeyj bozmuşlar gercekten öyle ilgisizler torpil dönüyor ve geçen birinde okudum üniveisite hastanesi gaziydi galiba bir doktor asistanını ameliyata sokuyor kendisi girmiyor okumuştum ondan da aşırı korkuyorum yani önemli olan doktor gerçekten seçerken ayrıntılarına bakıcaksin ben kaç senedir bekledim halada bekliyorum. İstanbul'da olmak istiyordum orada doktorlar iyimiş bir ara bi videoya denk geldim yorumda bir doktoru övüyorlardı istanbulda sonra kaybettim videoyu onuda arastıracaktim baya doluymuş falan doktor ben şanssızım kaybettim.
Muayene ücreti 500 lira sadece kemik alacak olsada doktor çok önemli burun şakaya gelmezmiş bende nefes alamadığım için oldum ameliyatımı ama geniş bi burun ve kemik parçası kaldı ikinci ameliyat yolu gözüküyorEvet ben burnum kırıldı 2015 te deviasyonla dışardan da kemik oluştu kemer işte onu alıcak sadece ama güvenebilecegim birine istiyorum olmak gerçekten bulamıyorum çok zor doğal yapan biri istiyorum sadece kemerimi alıcak burnum eski pozisyonuna dönecek bende görmedim hastalarını muayene ücreti var mı? Ha bu arada Hacettepe bozmuş geçen ortapediye gittim yani rezalet. Biri diyordu beski Hacettepeyj bozmuşlar gercekten öyle ilgisizler torpil dönüyor ve geçen birinde okudum üniveisite hastanesi gaziydi galiba bir doktor asistanını ameliyata sokuyor kendisi girmiyor okumuştum ondan da aşırı korkuyorum yani önemli olan doktor gerçekten seçerken ayrıntılarına bakıcaksin ben kaç senedir bekledim halada bekliyorum. İstanbul'da olmak istiyordum orada doktorlar iyimiş bir ara bi videoya denk geldim yorumda bir doktoru övüyorlardı istanbulda sonra kaybettim videoyu onuda arastıracaktim baya doluymuş falan doktor ben şanssızım kaybettim.
Şu an olmasam bile o kadar önem gösteriyorum ki doktor seçiminde bulucam elbetMuayene ücreti 500 lira sadece kemik alacak olsada doktor çok önemli burun şakaya gelmezmiş bende nefes alamadığım için oldum ameliyatımı ama geniş bi burun ve kemik parçası kaldı ikinci ameliyat yolu gözüküyor
Fotoğraf atar mısın özelde n?Ben yıllaar önce hacettepede Tevfik sözen hocada oldum o dönem neredeyse ameliyat için 2 yıl sonraya gün veriyorlardı
İnşallah iyi doktorlara denk geliriz ben çok kararsızımMuayene ücreti 500 lira sadece kemik alacak olsada doktor çok önemli burun şakaya gelmezmiş bende nefes alamadığım için oldum ameliyatımı ama geniş bi burun ve kemik parçası kaldı ikinci ameliyat yolu gözüküyor
memnun musunuzBen yıllaar önce hacettepede Tevfik sözen hocada oldum o dönem neredeyse ameliyat için 2 yıl sonraya gün veriyorlardı
İnşallah iyi doktorlara denk geliriz ben çok kararsızımMuayene ücreti 500 lira sadece kemik alacak olsada doktor çok önemli burun şakaya gelmezmiş bende nefes alamadığım için oldum ameliyatımı ama geniş bi burun ve kemik parçası kaldı ikinci ameliyat yolu gözüküyor
Tevfik hocanın özel muayenehanesi var artıkBen yıllaar önce hacettepede Tevfik sözen hocada oldum o dönem neredeyse ameliyat için 2 yıl sonraya gün veriyorlardı
Tevfik hoca 210 binden başlıyormuş 1000 lira muayene ücreti 500 lira çizim ücreti ama fotoğraflar güzel görünüyor sayfasındaBen yıllaar önce hacettepede Tevfik sözen hocada oldum o dönem neredeyse ameliyat için 2 yıl sonraya gün veriyorlardı