- 18 Mart 2010
- 108
- 5
- Konu Sahibi seker_pamuk
Hacettepe de araştırma görevlilerine ameliyat olan var mı acil???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
375 taktıran var mı memnun mu?
lütfen cvp bilen var mı?gazi de ameliyat oldum mutsuzum çok küçük 260 cc
arkadaslar ankarada gogus buyutme amelıyatıolup memnun kalanlar varmı yaa.. uzun zamandan berı arastırıyorum buraya uye olunca yazılanlardan cok korktum acıkcası.cok agı oldugunu soylemısler.bıde ankarada bu operasyonun fıyatı hakıkında bılgı sahıbı olan arkadaslar varsa lutfen cevap yazsın.
375 taktıran var mı memnun mu?
findikfindik Nebil Bozdogan a amelıyat oldum demişsin.bende çoktanıdr onu araştırıyorum.hastanedemı oldun yoksa klınıkte mı..ve sana nasıl bı teknık uyguladı..koltuk altımı , damla silokonmu..vede ameliyat sonrası nasıl gectı..biraz daha ayrıntı verebilirmisinnn?
selam papatya, özel çağ hastanesinde olmuştum 26 Ağustosta -hatta daha detaylı bir açıklama yaptığım aynı tarihli başlık var oradan da okuyabilirsin- Kas altına koltuk altı teknikle yerleştirildi, yuvarlak protezti. Bakıyorum da neredeyse 1buçuk ay olmuş ve nasıl geçti hiç anlamadım... Dayanılmayacak bir ağrı yaşamadım sadece ilk haftalarda hareketlerim kısıtlıydı. Dediğim gibi açtığım başlıktan çok daha detaylı bilgi edinebilirsin Aklına takılan şeyler olursa sorabilirsin seve seve yanıtlarım
çok teşekkürederim findikfindik..çok geçmiş olsun..zaten geçmiş sanırım artık:) acmış oldugun başlık sayesınde epey bilgi edindim.1,5 ay olmuş nerdeyse dediğin gibi peki şuan nasıl? görüntü olarak dikiş izin olarak..doğal duruyormuu ilk başta çünkü zaman geçmiş epey..seni rahatsız edecek birşey yok dimi..şu korkumu yenebilirsem bende olmayı düşünüyorum..