Hacettepe de araştırma görevlilerine ameliyat olan var mı acil???

lütfen cvp bilen var mı?gazi de ameliyat oldum mutsuzum çok küçük 260 cc

375 taktıran var mı memnun mu?

anladığıma göre büyüklüğünden memnun diilsin ama 260 ve 375 arasında çok fark var bence bu kadar büyük düşünme doktorunla karar ver.şu an 260 la ölçülerin kaça denk geliyo...bence 325 ve 340 civarı düşün çok büyük doğal olmayabilir,tabi bu benim fikrim:)

gazide ne kadara oldun ameliyat bide randevuya gidince ne zamana ameliyat tarihini verdiler hemen mi yaptılar canım

ben reha hocaya oldum çok tatlı iyi biri ama ben ölçümden memnun değilim arkadaslar ödem inince 80 e indi na yapıma bilemiyorum gazide tekrar ameliyat olunca da 6000tl istiyorlar

neden o kadar yuksek ? ilk ameliyatın için ne kadar ödemiştin ?
hangi teknıkle ameliyat oldun bir de?

canım 4500 ödemiştim ya çok kararsızım napıcamı bilemiyorum ödem inice çok saçma sapan oldu yine küçük duruo

Bnm de 260 cc ben 1 ay kadar sonra ikinci ameliyat olucam, gaazide oldm belki de aynı günlerde oldk senle ziraa o gün ameliyattan çkan bn de dahil herkesin göğsü bi küçük gelmişti gözüme sporcu sütyeninden mi dedim ama hayır gerçekten küçük yani

erry senşn doktorun kim peki. ikinizin doktoru da aynı mı . estetik alıgısı kucukten yanadr belki doktorun o yuzden kucuk koymustur.

arkadaslar ankarada gogus buyutme amelıyatıolup memnun kalanlar varmı yaa.. uzun zamandan berı arastırıyorum buraya uye olunca yazılanlardan cok korktum acıkcası.cok agı oldugunu soylemısler.bıde ankarada bu operasyonun fıyatı hakıkında bılgı sahıbı olan arkadaslar varsa lutfen cevap yazsın.

arkadaslar ankarada gogus buyutme amelıyatıolup memnun kalanlar varmı yaa.. uzun zamandan berı arastırıyorum buraya uye olunca yazılanlardan cok korktum acıkcası.cok agı oldugunu soylemısler.bıde ankarada bu operasyonun fıyatı hakıkında bılgı sahıbı olan arkadaslar varsa lutfen cevap yazsın.

ben de 1 ay önce Ankarada göğüs büyütme ameliyatı oldum Nebil Bozdoğan'a ve çok memnun kaldım... 4500 TL mal olmuştu...Kesinlikle tavsiye ederim... Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz, sıkılmadan cevaplarım :eek:

findikfindik Nebil Bozdogan a amelıyat oldum demişsin.bende çoktanıdr onu araştırıyorum.hastanedemı oldun yoksa klınıkte mı..ve sana nasıl bı teknık uyguladı..koltuk altımı , damla silokonmu..vede ameliyat sonrası nasıl gectı..biraz daha ayrıntı verebilirmisinnn?

findikfindik Nebil Bozdogan a amelıyat oldum demişsin.bende çoktanıdr onu araştırıyorum.hastanedemı oldun yoksa klınıkte mı..ve sana nasıl bı teknık uyguladı..koltuk altımı , damla silokonmu..vede ameliyat sonrası nasıl gectı..biraz daha ayrıntı verebilirmisinnn?

selam papatya, özel çağ hastanesinde olmuştum 26 Ağustosta -hatta daha detaylı bir açıklama yaptığım aynı tarihli başlık var oradan da okuyabilirsin- Kas altına koltuk altı teknikle yerleştirildi, yuvarlak protezti. Bakıyorum da neredeyse 1buçuk ay olmuş ve nasıl geçti hiç anlamadım... Dayanılmayacak bir ağrı yaşamadım sadece ilk haftalarda hareketlerim kısıtlıydı. Dediğim gibi açtığım başlıktan çok daha detaylı bilgi edinebilirsin :KK66: Aklına takılan şeyler olursa sorabilirsin seve seve yanıtlarım :KK66:

selam papatya, özel çağ hastanesinde olmuştum 26 Ağustosta -hatta daha detaylı bir açıklama yaptığım aynı tarihli başlık var oradan da okuyabilirsin- Kas altına koltuk altı teknikle yerleştirildi, yuvarlak protezti. Bakıyorum da neredeyse 1buçuk ay olmuş ve nasıl geçti hiç anlamadım... Dayanılmayacak bir ağrı yaşamadım sadece ilk haftalarda hareketlerim kısıtlıydı. Dediğim gibi açtığım başlıktan çok daha detaylı bilgi edinebilirsin :KK66: Aklına takılan şeyler olursa sorabilirsin seve seve yanıtlarım :KK66:

çok teşekkürederim findikfindik..çok geçmiş olsun..zaten geçmiş sanırım artık:) acmış oldugun başlık sayesınde epey bilgi edindim.1,5 ay olmuş nerdeyse dediğin gibi peki şuan nasıl? görüntü olarak dikiş izin olarak..doğal duruyormuu ilk başta çünkü zaman geçmiş epey..seni rahatsız edecek birşey yok dimi..şu korkumu yenebilirsem bende olmayı düşünüyorum..

çok teşekkürederim findikfindik..çok geçmiş olsun..zaten geçmiş sanırım artık:) acmış oldugun başlık sayesınde epey bilgi edindim.1,5 ay olmuş nerdeyse dediğin gibi peki şuan nasıl? görüntü olarak dikiş izin olarak..doğal duruyormuu ilk başta çünkü zaman geçmiş epey..seni rahatsız edecek birşey yok dimi..şu korkumu yenebilirsem bende olmayı düşünüyorum..

teşekkür ederim canım... hiç bir rahatsızlığım yok çok şükür yatakta döne döne yatabiliyorum artık :)) iyice benimsedim onları, boyutunu vücuduma uygun seçtiğim için doğal duruyorlar, şekilleri de iyice oturdu zaten kaydirigubbakcemile2 dikişlerime gelecek olursak onlar da deriyle bütünleştiler artık sadece dikiş yerinde pembelik var ama zamanla o da geçecek ki geçmese bile çok da belli değil, tam koltuk altı çizgisinden kesi yapıldığı için :) Açıkçası forumlarda çok şey okumuştum "2 ay olmasına rağmen hala damacanadan su doldururken kaslarım ağrı yapıyor" şeklinde ama çok şükür böyle bir durum söz konusu değil ben de... Bu da doktorun tecrübesiyle ilgili diye düşünüyorum bilmiyorumkismile Eğer bu ameliyatı olmak istersen Nebil beyi şiddetle tavsiye ederim :eek:

X