- 18 Kasım 2015
- 13.535
- 16.964
- 298
- 35
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #14.341
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahmutlulukbenihicbirakma - annesi için okumayanlar;
Aktif Lora
mutlulukbenihicbirakma - kardeşi için okumayanlar;
Aktif Lora
mutlulukbenihicbirakma - kendisi için okumayanlar;
Aktif Lora
@Umut_2019 için okumayanlar;
burcusami
V Vavin
PiXiEE
PiXiEE
Z zeynepmuratselo
@tr_lelli
Aktif Lora
benım ısyerı namaz kılmak ıcın musaıt degılLâkin önce hangi arkadaşımız için okuyorsak arkadaşımızın niyeti için 2 rekat hacet namazı kılalım. Ondan sonra 152 inşirah okuyalım. Uygun mudur hanımlar?
umut ıcın okudum canım rabbım kabul etsınmutlulukbenihicbirakma - annesi için okumayanlar;
Aktif Lora
mutlulukbenihicbirakma - kardeşi için okumayanlar;
Aktif Lora
mutlulukbenihicbirakma - kendisi için okumayanlar;
Aktif Lora
@Umut_2019 için okumayanlar;
burcusami
V Vavin
PiXiEE
PiXiEE
Z zeynepmuratselo
@tr_lelli
Aktif Lora
salavat okuyalımİnşirah yada salavat okuruz çoğunluk hangisini isterse
Namaz kılmayacağız zatenbenım ısyerı namaz kılmak ıcın musaıt degıl
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır’’
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 28 Aralık Saı günü yeni arkadaşımıza geçeceğiz
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
Aktif Lora arkadaşımızın niyeti;
Ol deyince olduran Rabbim. Ailemin içinde bulundugu müşkül durumun bir an önce hayırlı sonuçlanmasını nasib et. Ancak Senin yardım ve inayetinle güçlü durabiliriz. Amiin...
goah
Jawlensky
burcusami
V Vavin
nursevdi
PiXiEE
PiXiEE
5 528mucizemmm
begonvil1985
@Hapiness
Z zeynepmuratselo
@tr_lelli
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
@Umut_2019
Aktif Lora
Butimar-
Kim ne niyetle okuduysa Allah tez vakitte kabul etsin. Amin.PiXiEE canım liste bitti bizim komple Allah kabul etsin inşallah
Okudum canım, Allah kabul etsin"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür.
Butimar- arkadaşımızın niyeti;
Ya rabbelalemin verdiğin vereceğin sonsuz nimetler için binlerce kez şükürler olsun. Allahım borçlarımdan kurtulmayı nasip et tüm borçlulara Eda nasip et hastalara şifa dertlilere deva ver. Aileme hayırlı bir ev almamı nasip et. Maddi manevi sıkıntılarımdan kurtar. Karışıma hayırlı bi insan çıkar. Beni senin yolundan ve rahmetinden ayırma Amin
goah
Jawlensky
burcusami
V Vavin
nursevdi
PiXiEE
PiXiEE
5 528mucizemmm
begonvil1985
@Hapiness
Z zeynepmuratselo
@tr_lelli
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
@Umut_2019
Aktif Lora
Butimar-
Bende katılmak istiyorumDUA LISTEMIZ KATILMAK ISTEYEN HERKESE ACIKTIR HER YENI LISTEDE YENI DUA BELIRLEYIP DUAYA KATILAN KISILERE SIRASI GELINCE OKUMA YAPILIYOR KATILMAK ISTEYEN BENDE KATILABILIR MIYIM DIYE BILDIRIM YAPABILIR
Ebü’d-Derdâ radıyallahu anh Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem’i şöyle buyururken dinlediğini söylemiştir:
Yine Ebü’d-Derdâ radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyururdu:
Gelin hep birlikte yeni dualar belirleyip birbirimizin hacetinin kabul olması için farklı farklı nefeslerden birbirimize dua edelim Allah dualarimizi kabul eylesin Amin
Okudum Rabbim kabul etsin inşallah"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür.
Butimar- arkadaşımızın niyeti;
Ya rabbelalemin verdiğin vereceğin sonsuz nimetler için binlerce kez şükürler olsun. Allahım borçlarımdan kurtulmayı nasip et tüm borçlulara Eda nasip et hastalara şifa dertlilere deva ver. Aileme hayırlı bir ev almamı nasip et. Maddi manevi sıkıntılarımdan kurtar. Karışıma hayırlı bi insan çıkar. Beni senin yolundan ve rahmetinden ayırma Amin
goah
Jawlensky
burcusami
V Vavin
nursevdi
PiXiEE
PiXiEE
5 528mucizemmm
begonvil1985
@Hapiness
Z zeynepmuratselo
@tr_lelli
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
@Umut_2019
Aktif Lora
Butimar-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?