- 28 Kasım 2021
- 40
- 26
- 3
- 23
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #14.321
Gerçi hacet namazı yatsı namazından sonra kılınmalı. Adetli dönemlerde olanlarımız yapamaz. Ama dua okunabilir.Ben de inşirah suresini önermek istiyorum :) bir keresinde grupta okumuştuk. Çok huzur vermişti. Okunuşunun yer aldığı bir video da atmışlardı gruba. Böylece okunusuna dikkat ederek okumuştuk. Gerçekten çok sevdiğim bir dua olmuştu.
Bende çok severim ama özel günde okuyamayizBen de inşirah suresini önermek istiyorum :) bir keresinde grupta okumuştuk. Çok huzur vermişti. Okunuşunun yer aldığı bir video da atmışlardı gruba. Böylece okunusuna dikkat ederek okumuştuk. Gerçekten çok sevdiğim bir dua olmuştu.
Benim için uygun değil bu şekilde canım eğer çoğunluk isterse siz liste yaparsınız ben ve bildiğim kadarı ile grup geneli kısa çok yormayan zikirlerden yanaLâkin önce hangi arkadaşımız için okuyorsak arkadaşımızın niyeti için 2 rekat hacet namazı kılalım. Ondan sonra 152 inşirah okuyalım. Uygun mudur hanımlar?
Davet edileceklere yazmıştım seni de canimYeni listeye bende katılabilirmiyim
Okuruz abla. Regl okumaya engel değil ki. İnşirah süresi uzun bir sure de değil ayrıca. 152 inşirah suresi 500 salavat ve 1000 Rabbi yessir duasından daha kolay okunur. Adetli olmak engel de değil zaten araştırabilirsiniz. Ama tabi ki çoğunluğun kararı ile olacakBende çok severim ama özel günde okuyamayiz
Namazlarini ben kilamam canım ise baslicam ben küçük bebegimde var kilamazsam içim rahat etmezOkuruz abla. Regl okumaya engel değil ki. İnşirah süresi uzun bir sure de değil ayrıca. 152 inşirah suresi 500 salavat ve 1000 Rabbi yessir duasından daha kolay okunur. Adetli olmak engel de değil zaten araştırabilirsiniz. Ama tabi ki çoğunluğun kararı ile olacak❤
Ablacığım namazı yazdım ama sonra dedim ya herkes kılamaz diye. Namaz yok yani. Sadece 152 inşirah. Ama tabi ben her türlü uyarım. İstersen biraz araştırayım bakayım hangi zikir veya duaları okuyabiliriz. Olur mu?Namazlarini ben kilamam canım ise baslicam ben küçük bebegimde var kilamazsam içim rahat etmez
İnşirah yada salavat okuruz çoğunluk hangisini isterseAblacığım namazı yazdım ama sonra dedim ya herkes kılamaz diye. Namaz yok yani. Sadece 152 inşirah. Ama tabi ben her türlü uyarım. İstersen biraz araştırayım bakayım hangi zikir veya duaları okuyabiliriz. Olur mu?
100 tane aldım canımKızlar bi tanıdık ablanın kızı beyin kanaması geçirmiş onun için Ya şafi topluyorum destek olursanız çok sevinirim
Ablacım regl inşirah suresi okumaya engel değil.Ben şu an regliyim inşirah başlıyorsak sonradan okurum
Biliyorum aslında dua niyetine okunan ayetlerde abdest gerekmiyor ama benim içim rahat etmiyorAblacım regl inşirah suresi okumaya engel değil.İnternetten bakabilirsiniz. Birçok insan yanlış biliyor bunu. Regl iken dualar okunabilir engel değil.
Sağol canım Allah kabul etsin inşallah100 tane aldım canım
1000 tane okurum canımKızlar bi tanıdık ablanın kızı beyin kanaması geçirmiş onun için Ya şafi topluyorum destek olursanız çok sevinirim
aynen benimde öyle oluyor içim rahat etmiyorBiliyorum aslında dua niyetine okunan ayetlerde abdest gerekmiyor ama benim içim rahat etmiyordiğer grupta da ayet okuyoruz anneme okutuyorum
Okudum Rabbim kabul etsin insallah. Insirah ferahligi versin. Amin"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır’’
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 28 Aralık Saı günü yeni arkadaşımıza geçeceğiz
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
Aktif Lora arkadaşımızın niyeti;
Ol deyince olduran Rabbim. Ailemin içinde bulundugu müşkül durumun bir an önce hayırlı sonuçlanmasını nasib et. Ancak Senin yardım ve inayetinle güçlü durabiliriz. Amiin...
goah
Jawlensky
burcusami
V Vavin
nursevdi
PiXiEE
PiXiEE
5 528mucizemmm
begonvil1985
H Hapiness
Z zeynepmuratselo
tr_lelli
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
Umut_2019
Aktif Lora
Butimar-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?