- 21 Nisan 2021
- 21
- 6
- 16
- 24
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #14.101
Niyetlerini özelden atar mısınız?canım şimdiki duada 10. arkadaşımıza okuyoruz geçmiş olan 10 arkadaşımıza okuyabilecek misin toplam 10.000 yapıyor toplamda. Okurum dersen ekliyorum seni listeye gecikmelerin okursa idare ederiz canım. Çünkü sen eskileri okurken biz yeni arkadaşlara da geçmeye devam edeceğiz eğer okurum dersen önceki arkadaşların niyetlerini özelden yazayım sana
başlayacak mısın canım ekleyim mi listeye seniNiyetlerini özelden atar mısınız?
10 kişi var canım 20 gün sonra yeni listeTamam ablacığım teşekkür ederim. Ortalama kaç gün sonra yeni liste oluşur?
kim için okudun canım ismini yazar mısın bana özelden niyetini de paylaşır mısın bende şimdi önceki arkadaşların niyetlerini yazıcam sanaOkurum tabi dünkü arkadaş için okudum bu arada
canım şimdiye kadar olan arkadaşların isimlerini özelden 2 msj olarak yolladım.Niyetlerini özelden atar mısınız?
Tamam ablacığım teşekkür ederim. Yeni listede olacağım inşallah. Unutma beni10 kişi var canım 20 gün sonra yeni liste
yeni listeye eklicem canım seni ama şidiki listede var mısın yok musun onu anlamadım. arkadaşa okudum demişsin ama kime okudun şindiki listede misin onu tam anlamadımTamam ablacığım teşekkür ederim. Yeni listede olacağım inşallah. Unutma beni
yok abla yanlışın var okudum yazan ben değilim. Yeni listede ben yokum.yeni listeye eklicem canım seni ama şidiki listede var mısın yok musun onu anlamadım. arkadaşa okudum demişsin ama kime okudun şindiki listede misin onu tam anlamadım
pardon yani şimdiki listede ben yokum yanlış yazmışım.yeni listeye eklicem canım seni ama şidiki listede var mısın yok musun onu anlamadım. arkadaşa okudum demişsin ama kime okudun şindiki listede misin onu tam anlamadım
tamam canım sonraki listede duamız farklı olacak canım bu duayı okumapardon yani şimdiki listede ben yokum yanlış yazmışım.
pardon canım diğer arkadaş yazmış karıştırdım kusura bakmayok abla yanlışın var okudum yazan ben değilim. Yeni listede ben yokum.
Abla Allah razı olsun ama benim için şimdi bu duayı okurlarsa ben okuyanlar için okuyamam ki. Benim demek istediğim sadece el açıp dua etmeniz. Mesajı gören ablalarımdan ricam Yakup'tan olma Medine'den doğma Muhammed Mustafa'nın tez vakitte hidayete ermesi için dua etmeleriKızlar listemiz bitince R ruhsuzcadi arkadaşımızın yigeni biraz sıkıntındayamış bu listemize yetişemedi ama en son yigeni için müsait olan arkadaşlar okuyabilir mi bu duamızı bende okuyacağım inşallah
Olsun canım ne olacak sanki sen listeye yetişemedin müsait olan arkadaşlarımız okur hiç tanimadigimiz arkadaşlarınıza dua ediyor olmak çok güzelAbla Allah razı olsun ama benim için şimdi bu duayı okurlarsa ben okuyanlar için okuyamam ki. Benim demek istediğim sadece el açıp dua etmeniz. Mesajı gören ablalarımdan ricam Yakup'tan olma Medine'den doğma Muhammed Mustafa'nın tez vakitte hidayete ermesi için dua etmeleri
Yaa gözlerim doldu çok teşekkür ederim. Allah buradaki ablalarımın ne muradı varsa versin tez vakitte. O zaman ben niyetimi yazabilir miyim?Olsun canım ne olacak sanki sen listeye yetişemedin müsait olan arkadaşlarımız okur hiç tanimadigimiz arkadaşlarınıza dua ediyor olmak çok güzel
Tamam ablacığım.Amin canım. Sen bana özelden yaz ben en son senin niyetini yazicam okumak isteyen arkadaşlarımız okur sonra da yeni duamiza geçeriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?