Hacetlerimiz için birlikte dua edelim🌺

Canım kusura bakma giremedim siteye şimdi paylaşıyorum

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır’’
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 9 Aralık Perşembe günü yeni arkadaşımıza geçeceğiz

Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir

5 528mucizemmm arkadaşımızın niyeti;
Ya RABBİM 99 ismin adın hatır ve hürmetine ve okuduğumuz duaların hürmetine Tuğçe kuluna gönlünden geçen bütün dualarını hayırlısıyla kabul et Tuğçe kulunun gönlünden geçen istediği gibi biriyle evlenmeyi nasip eyle kısmeti açılsın. Ruhen ve bedVel Hamdu lillahi Rabbil Alemin AMİN AMİN AMİN.

Iron Butterfly
goah
Jawlensky
burcusami
V Vavin
nursevdi
efsunn210102
PiXiEE
PiXiEE
5 528mucizemmm
begonvil1985
H Hapiness
Z zeynepmuratselo
tr_lelli
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma
Umut_2019
Aktif Lora
Butimar-

okudum canım Allah kabul etsin

Selamün aleyküm ablalarım kardeşlerim❤ Daha önce yazmıştım forumda yeniyim diye. Cevap vermişsiniz Allah razı olsun ama görmedim ben çıkış yapmışım bildirim gelmedi. Çok özür dilerim ama tekrar anlatır misiniz? Bu duayı nasıl okuyoruz? Kaç kişi var? Bitirmemiz ne kadar sürer? Ben de dahil olmak istiyorum. Allahın izniyle herkes için okurum aksatmam. Duaya ihtiyacımız var çünkü Ama tabi ki kendim için de aksatılmasinı istemem. Bi ablamız anlatabilir mi acaba?

Selamün aleyküm ablalarım kardeşlerim❤ Daha önce yazmıştım forumda yeniyim diye. Cevap vermişsiniz Allah razı olsun ama görmedim ben çıkış yapmışım bildirim gelmedi. Çok özür dilerim ama tekrar anlatır misiniz? Bu duayı nasıl okuyoruz? Kaç kişi var? Bitirmemiz ne kadar sürer? Ben de dahil olmak istiyorum. Allahın izniyle herkes için okurum aksatmam. Duaya ihtiyacımız var çünkü Ama tabi ki kendim için de aksatılmasinı istemem. Bi ablamız anlatabilir mi acaba?

PiXiEE niyetinize okudum. Rabb'im kabul eylesin

okudum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…