- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #13.881
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır’’
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 22 kasım Pazartesi günü bitmiş olacak ve yeni arkadaşımıza geçeceğiz
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
goah arkadaşımızın niyeti;
Muhakkak ki Rabbim her türlü yaratma şeklini bilir ,O yaratandır ve yoktan var edendir.'Rabbim sen ol dersin olur,sağlık, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip eyle .. Benim gibi evladına kavuşmayı isteyen herkese de nasip eyle , Evime huzur neşe sağlık ,bereket nasip eyle .. Burda ki tüm arkadaşlarımın kalbinde ki niyetleri sen kabul eyle Allah'ım
Iron Butterfly için okumayanlar
E Eda1996
goah için okumayanlar
Iron Butterfly
V Vavin
nursevdi
Z zeynepmuratselo
tr_lelli
mutlulukbenihicbirakma
Umut_2019
E Eda1996
Süre 1 güne mi düştü hemen tamamliyorumgoah arkadaşımız için;
Kızlar süremiz bugün bitiyor. Yarın yeni arkadaşa geçeceğiz.
Iron Butterfly goah - OKUDU Jawlensky - OKUDU burcusami - OKUDU - V Vavin
nursevdi efsunn210102 - OKUDU PiXiEE - OKUDU PiXiEE - OKUDU - 5 528mucizemmm -OKUDU
begonvil1985 - OKUDU - H Hapiness - OKUDU
- Z zeynepmuratselo
tr_lelli mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma Umut_2019 Aktif Lora - OKUDU Butimar- - OKUDU - E Eda1996
E Eda1996 canım ilk arkadaşımız için okudun mu. Bugünde 2. arkadaşımız bitiyor yarın yeni kişiye geçeceğiz.
GOAH ARKADASIMIZ ICIN OKUDUM RABBIM KABUL ETSİN İNŞAALLAHIron Butterfly için okumayanlar
E Eda1996
goah için okumayanlar
Iron Butterfly
V Vavin
nursevdi
Z zeynepmuratselo
tr_lelli
mutlulukbenihicbirakma
Umut_2019
E Eda1996
Bir kişi için süremiz 2 gündür."Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Jawlensky -Merve arkadaşımızın niyeti;
Ya Erhamerrahimin bize bu günleri bu nimetleri verdiğin için şükürler olsun.
Kızım Azranin dili çözülsün akli başında olsun. Yaşıtlarından geri kalmasın. Gireceğim kpss de memleketime atanmayi nasip eyle. Doktor kontrolünden sorunsuz geçmeyi testlerimin sonucunun temiz gelmesini nasip eyle. Kızlarım ve eşimle hayırlı sağlıklı uzun ömür yasamayi nasip eyle amin.
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 24 kasım Çarşamba günü bitmiş olacak ve yeni arkadaşımıza geçeceğiz
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
Jawlensky -Merve arkadaşımızın niyeti;
Ya Erhamerrahimin bize bu günleri bu nimetleri verdiğin için şükürler olsun.
Kızım Azranin dili çözülsün akli başında olsun. Yaşıtlarından geri kalmasın. Gireceğim kpss de memleketime atanmayi nasip eyle. Doktor kontrolünden sorunsuz geçmeyi testlerimin sonucunun temiz gelmesini nasip eyle. Kızlarım ve eşimle hayırlı sağlıklı uzun ömür yasamayi nasip eyle amin.
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 24 kasım Çarşamba günü bitmiş olacak ve yeni arkadaşımıza geçeceğiz
2 gün canım.Süre 1 güne mi düştü hemen tamamliyorum
çok geçmiş olsun. bir an önce iyileşirsiniz inşallah. isterseniz liteye ekleyebilirim sizi ama önceki arkadaşlara da okumanız gerekiyor okuyabilir misinizBizde 2 evladımla uyuz olduk 4 aydir uğraşıyoruz ilaçlar bitirmedi bu sayfayı gördüm bizede yardımcı olur musunuz dua konusunda
Ben okuyorum canım birikmişim bile var hatta yoğunluktan yazmayı unutuyorumgoah için okumayanlar
kızlar okumaları bitirdiniz mi. Süreler çok uzamasa arkadaşlarımızın duaları beklemesin lütfen
Ya okumayı çok isterdim ama uyuzda hergun çarşaf kiyafet yıka ütü yap evi dezenfekte et 2 cocukla okuyamam gibi gozukuyor neyseçok geçmiş olsun. bir an önce iyileşirsiniz inşallah. isterseniz liteye ekleyebilirim sizi ama önceki arkadaşlara da okumanız gerekiyor okuyabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?