- 26 Nisan 2019
- 4.507
- 6.692
- 158
- 39
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #13.841
okudum canım, Allah tez vakitte şifasını versin inşallah"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır’’
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 20 kasım cumartesi günü bitmiş olacak ve yeni arkadaşımıza geçeceğiz
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
Byrmseyda1 arkadaşımızın niyeti;
Benim yeğenim 4 yaşında yoğum bakımda onun için dua istiyorum
okuyan arkadaşlar beni etiketleyip okudum diye bildirim yapsın lütfen.
mutlulukbenihicbirakma canım sen herkes için 3000 tane okuyacaksın onu hatırlatayım. 1000 kendin için 1000 kardeşinin yerine 1000 annenin yerine. Bildirim yaparken kimin yerine okuduğunu belitmeyi unutma olur mu canım
Byrmseyda1 ARKADASIMIZA OKUDUM RABBIM KABUL ETSIN INSALLAH SIFA VERSIN INSALLAH"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır’’
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 1000 kez okuyacak. Bir kişi için süremiz 2 gündür. 20 kasım cumartesi günü bitmiş olacak ve yeni arkadaşımıza geçeceğiz
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
Byrmseyda1 arkadaşımızın niyeti;
Benim yeğenim 4 yaşında yoğum bakımda onun için dua istiyorum
okuyan arkadaşlar beni etiketleyip okudum diye bildirim yapsın lütfen.
Okudum canım sağolasın anca fırsat buldum kendimesende kendin için okudun mu canım
Ben cumartesi akşamına kadar anlamışım k bakma, yarın sabah okuyup bildiririm hemenIron Butterfly için okuma listesi. Okumayan arkadaşların bu gece duasını bitirmesini rica ediyorum yarın yeni arkadaşımıza geçeceğiz
Iron Butterfly goah - OKUDU Jawlensky - OKUDU burcusami - V Vavin
nursevdi - OKUDU efsunn210102 - OKUDU PiXiEE - OKUDU PiXiEE - 5 528mucizemmm - OKUDU
begonvil1985 -OKUDU - H Hapiness – OKUDU
- Z zeynepmuratselo
tr_lelli mutlulukbenihicbirakma - OKUDU mutlulukbenihicbirakma - OKUDU mutlulukbenihicbirakma - OKUDU Umut_2019 - OKUDU Aktif Lora Butimar- - OKUDU
Tamam canim ben yanlış ifade etmiştir olabilirim sorun değilBen cumartesi akşamına kadar anlamışım k bakma, yarın sabah okuyup bildiririm hemen
ben okumustum canım
Byrmseyda1 ARKADASIMIZA OKUDUM RABBIM KABUL ETSIN INSALLAH SIFA VERSIN INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?