- 31 Ocak 2016
- 33
- 28
- 88
- 39
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #13.441
Cok ozur dilerim tlf problem oldu katilamadim birdahaki sefere insallahMelayMeltem B Balbocegi25 kizlar sizden yarin icin de olumlu olumsuz yanıt alamazsam şimdilik listeden çıkarmak durumunda kalacağım devam edecekseniz lutfen duaları okuyun
Bana da duani özel den yaz olur mu Z zeynepmuratseloZ zeynepmuratselo seninle ben yer değiştirelim listede onlere geçmiş olursun
İkisi içinde okudum Allah kabul etsin inşallahLISTENIN HIZLI ILERLEMESI ICIN GUNLUK IKI KISI ICIN OKUNACAK IKI KISI ICINDE AYRI AYRI YUZER TANE OKUNACAK IKI ARKADAŞ ICINDE OKUYUNCA IKISI ICINDE OKUDUM DIYE BILDIRIM YAPIN
Duamiz
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil Azim
Türkçe manası: Kuvvet ve güç sadece büyük ve yüce olan Allah'ın yardımı ile olur. ..
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua sahibi için 100 kez okuyacak
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
tr_lelli duası;
Uzun zamandir diledigim bir hacetim var.
Onun icin niyet ettim sifa niyetine.
Insallah Rabbim ol der ve olur
PiXiEE duasi;
Adım Filiz
Allah'ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabimiza inanan salih kullarından nasip eyle yarabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı bir evlat olmasını,sağlıkla sihhatle huzurla büyümesini,uzun sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür gecirmesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklı selim bir insan olmasını nasip eyle yarabbim. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır yarabbim.
Amin
begonvil1985
F Flower__
agustos72
Cuel
@Byrmsyda1
tr_lelli
PiXiEE
5 528mucizemmm
Z zeynepmuratselo
burcusami
Aktif Lora
nursevdi
goah
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
MelayMeltem
yalutserkan
aypare ackerman
Kafiyesizsiir
E Eda1996
canım benım allah razı olsun cok tesekkur ederımZ zeynepmuratselo seninle ben yer değiştirelim listede onlere geçmiş olursun
YAZDIM CANIM BENIM COK SAĞOLBana da duani özel den yaz olur mu Z zeynepmuratselo
LISTENIN HIZLI ILERLEMESI ICIN GUNLUK IKI KISI ICIN OKUNACAK IKI KISI ICINDE AYRI AYRI YUZER TANE OKUNACAK IKI ARKADAŞ ICINDE OKUYUNCA IKISI ICINDE OKUDUM DIYE BILDIRIM YAPIN
Duamiz
Türkçe manası: Kuvvet ve güç sadece büyük ve yüce olan Allah'ın yardımı ile olur. ..
tr_lelli duası;
PiXiEE duasi;
Adım Filiz
Allah'ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabimiza inanan salih kullarından nasip eyle yarabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı bir evlat olmasını,sağlıkla sihhatle huzurla büyümesini,uzun sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür gecirmesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklı selim bir insan olmasını nasip eyle yarabbim. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır yarabbim.
Amin
begonvil1985
F Flower__
agustos72
Cuel
@Byrmsyda1
tr_lelli
PiXiEE
5 528mucizemmm
Z zeynepmuratselo
burcusami
Aktif Lora
nursevdi
goah
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
MelayMeltem
yalutserkan
aypare ackerman
Kafiyesizsiir
E Eda1996
LISTENIN HIZLI ILERLEMESI ICIN GUNLUK IKI KISI ICIN OKUNACAK IKI KISI ICINDE AYRI AYRI YUZER TANE OKUNACAK IKI ARKADAŞ ICINDE OKUYUNCA IKISI ICINDE OKUDUM DIYE BILDIRIM YAPIN
Duamiz
tr_lelli duası;
PiXiEE duasi;
Adım Filiz
Amin
begonvil1985
F Flower__
agustos72
Cuel
@Byrmsyda1
tr_lelli
PiXiEE
5 528mucizemmm
Z zeynepmuratselo
burcusami
Aktif Lora
nursevdi
goah
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
MelayMeltem
yalutserkan
aypare ackerman
Kafiyesizsiir
E Eda1996
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?