- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- 198
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #13.341
bende katılabılırmıyım çocuk olması için hepımızın kucagı dolması ıcınDUA LISTEMIZ KATILMAK ISTEYEN HERKESE ACIKTIR HER YENI LISTEDE YENI DUA BELIRLEYIP DUAYA KATILAN KISILERE SIRASI GELINCE OKUMA YAPILIYOR KATILMAK ISTEYEN BENDE KATILABILIR MIYIM DIYE BILDIRIM YAPABILIR
Ebü’d-Derdâ radıyallahu anh Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem’i şöyle buyururken dinlediğini söylemiştir:
Yine Ebü’d-Derdâ radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyururdu:
Gelin hep birlikte yeni dualar belirleyip birbirimizin hacetinin kabul olması için farklı farklı nefeslerden birbirimize dua edelim Allah dualarimizi kabul eylesin Amin
Ben okumuştum bu yeni mi adetliyken okunur mu acaba adetliyim şuan da5 528mucizemmmtherewillbeaday Kelebegimmmxxxx Luluuu94 B Balbocegi25 kizlar sizde dua listesinde olmak istiyor musunuz bir sizden olumlu olumsuz dönüş alamadım
Rabbim bu yolda dualarımızı kabul etsin inşallahbende katılabılırmıyım çocuk olması için hepımızın kucagı dolması ıcın
Şimdi yeni listeye geçtikbende katılabılırmıyım çocuk olması için hepımızın kucagı dolması ıcın
okudum canım.Allah kabul etsinDuamiz
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil Azim
Türkçe manası: Kuvvet ve güç sadece büyük ve yüce olan Allah'ın yardımı ile olur. ..
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua
sahibi için 100 kez okuyacak
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
agustos72 duasi;
Allahım tup bebek transferimin saglikla tutunmasini, saglikli hamile kalip ilerlemisini ve hayirli saglikli bebegimin olmasini nasip et. Zorlastirma kolaylastir hayirla sonuclandir. Evlat hasreti ceken kullarinin kucaklarini bos birakma.
begonvil1985
F Flower__
agustos72
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
burcusami
therewillbeaday
Aktif Lora
nursevdi
goah
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
@Byrmsyda1
Kelebegimmmxxxx
MelayMeltem
B Balbocegi25
yalutserkan
aypare ackerman
OKUDUM 100 TANE ALLAH KABUL ETSIN İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ VERİRİZ ALLAHIM SEN DUY SESİMİZİ AMİNDuamiz
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil Azim
Türkçe manası: Kuvvet ve güç sadece büyük ve yüce olan Allah'ın yardımı ile olur. ..
Kişi başı herkes yukarıda yazan duayı dua
sahibi için 100 kez okuyacak
Mazeret şartı yoktur süre bir gündür
Listeden çıkmak isteyen bildirim yapabilir
agustos72 duasi;
Allahım tup bebek transferimin saglikla tutunmasini, saglikli hamile kalip ilerlemisini ve hayirli saglikli bebegimin olmasini nasip et. Zorlastirma kolaylastir hayirla sonuclandir. Evlat hasreti ceken kullarinin kucaklarini bos birakma.
begonvil1985
F Flower__
agustos72
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
burcusami
therewillbeaday
Aktif Lora
nursevdi
goah
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
@Byrmsyda1
Kelebegimmmxxxx
MelayMeltem
B Balbocegi25
yalutserkan
aypare ackerman
BU MESAJI SIMDI GORDUM 1 KİŞİ İÇİN OKUMUSTUM DİĞER İKİ KİŞİ İÇİNDE OKUYUP BİLDİRİM SİZEŞimdi yeni listeye geçtikbegonvil1985 F Flower__ okundu bugünde agustos72 için okunacak üç kisi icin okursanız listeye ekliyorum arkadaşların dua listeleri bu sayfadan bir iki sayfa önlerde
OKUDUM HANIMLARBU MESAJI SIMDI GORDUM 1 KİŞİ İÇİN OKUMUSTUM DİĞER İKİ KİŞİ İÇİNDE OKUYUP BİLDİRİM SİZE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?