- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- 198
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #13.241
Birde ben bildirim alamıyorum her defasında siteye girip mesaj gelmiş mi diye bakıyorum ıphone kullanıyorum siz de de aynısı olan var mı çözüm bulabildiniz mi acaba
Bende bazen öyle oluyor iPhone kullanmiyorum bir süre siteye girmeyince bana da bildirim gelmiyorBirde ben bildirim alamıyorum her defasında siteye girip mesaj gelmiş mi diye bakıyorum ıphone kullanıyorum siz de de aynısı olan var mı çözüm bulabildiniz mi acaba
Canım toplam 10.000 mi eksik şimdiKafiyesizsiir
3 bin aldım o zaman cnm bu akşam okurum o zaman kalan 7.000 oluyor demi?burcusami PiXiEE kızlar Sahire Gökçe için eksik kalmadı Luluuu94 için on bin eksik var onu ben okuyacağım honeymilkkk için beş bin braindamage için beş bin eksik var bu ikisini paylasiriz
Canim ben okuyorum o on bini başladım biter akşama siz okumayın3 bin aldım o zaman cnm bu akşam okurum o zaman kalan 7.000 oluyor demi?
KIZLAR TEKRAR YAZIYORUMLuluuu94 ICIN OKUNACAK ON BINI BEN OKUYORUM BITECEK AZ KALDI ONUN DUASI TAMAMLAMDI SAYILIR DUASI EKSIK KALAN IKI ARKADAŞ VAR BIRI honeymilkkk biri braindamage
honeymilkkk burcu için okunacak sayı beş bin burcusami üç bin aldi
Kalan 2.000
iki bin sayiyi Almak isteyen olursa kızlar@nursevdi PiXiEE
honeymilkkk e okunacak sayıda bittikten sonra braindamage ye geçeceğiz karışıklık olmasın diye Luluuu94 on bin okuma sebebim iki kişi okumamisti onun için
2.000 alırım ben
Tmm ben alırım 2000
1.000 paylaşalım mıTmm ben alırım 2000
Tamam canim 1000 okuyorum ben1.000 paylaşalım mı
Yok o normal şartlarda oluyor evet de I phone aldm yeni bildirimleri de kontrol ettim açık hepsi ama gelmiyorBende bazen öyle oluyor iPhone kullanmiyorum bir süre siteye girmeyince bana da bildirim gelmiyor
Daha henüz bu duamiz bitmedi eksikler var onu tamamlıyoruz yeni dua listesi pazar günü olacakYeni liste ne zaman başlayacak kaç kişi kaldı bitmesineKafiyesizsiir canm ben listenizi göremedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?