- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- 198
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #13.161
Kızlar dualar birikiyor tamamlanma süresi uzuyor lutfen biraz daha hızlı okuyalımJawlensky Merve için okumayanlar
Kahvedelisiiii
Umut_2019 Sahire Gökçe için okumayanlar
braindamage
Kahvedelisiiii
Luluuu94 oya için okumayanlar
braindamage
Kahvedelisiiii
honeymilkkk Burcu için okumayanlar
braindamage
honeymilkkk
tr_lelli
Cuel
F Flower__
braindamage için okumayanlar
braindamage
honeymilkkk
Jawlensky
tr_lelli
Cuel
B Bademmm388
F Flower__
goah
Kahvedelisiiii
Aktif Lora
burcusami
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahDUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
SURE IKI GUNDUR CUMARTESI SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSUN
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
braindamage duasi;
Allahım sen her şeyin en hayırlısını bilen görensin,
aindamage arkadaşımızın bildiği bilmediği rahatsızlıklarına, hastalıklarına şifa ver. İçindeki huzursuzluk, stres ve gerginliğin biran önce geçmesi için yardım et. Hakkında hayırlı olabilecek biriyle tanışıp hayırlı bir evlilik yapabilmesini nasip et..
@Tospaagtd OKUDU
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
@ohbb-kaplan OKUDU
burcusami
Aktif Lora
Kahvedelisiiii (eski adi elifsude)
nursevdi OKUDU
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94 OKUDU
honeymilkkk
braindamage
Canım sıkıntısını yazmışmıydı? Sıkıntısına göre bir esma-ül hüsna da seçebiliriz. Ben uyarım sizeKibariyenin Annesi arkadas icin bu duayi mi okuyalim yoksa 313 Fatiha süresi ya da 10.000 Ya Fettah mi okuyalim kızlar sayımız az olduğu için 100.000 fazla gelebilir napalim ortak bir karar alalım lutfen herkes fikrini belirtsin Kibariyenin Annesi bu arada sen bana ozel den duani istersen de ismini yaz o sekil niyet alıp okuyalim duayı bugün içinde bu arkadaş için bir duaya başlayıp okuyalım kızlar fikrinizi belirtin lutfen
Listedeki kişiler okurum diyenleri etiket ettim başka okumak isteyen olursa bildirim yapabilir
burcusami
Kafiyesizsiir
Life light
begonvil1985
Kibariyenin Annesi
honeymilkkk
nursevdi
PiXiEE
Luluuu94
Sure olursa okuyamam canim malesef mazeretlendimKibariyenin Annesi arkadas icin bu duayi mi okuyalim yoksa 313 Fatiha süresi ya da 10.000 Ya Fettah mi okuyalim kızlar sayımız az olduğu için 100.000 fazla gelebilir napalim ortak bir karar alalım lutfen herkes fikrini belirtsin Kibariyenin Annesi bu arada sen bana ozel den duani istersen de ismini yaz o sekil niyet alıp okuyalim duayı bugün içinde bu arkadaş için bir duaya başlayıp okuyalım kızlar fikrinizi belirtin lutfen
Listedeki kişiler okurum diyenleri etiket ettim başka okumak isteyen olursa bildirim yapabilir
burcusami
Kafiyesizsiir
Life light
begonvil1985
Kibariyenin Annesi
honeymilkkk
nursevdi
PiXiEE
Luluuu94
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahDUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
SURE IKI GUNDUR CUMARTESI SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSUN
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
braindamage duasi;
Allahım sen her şeyin en hayırlısını bilen görensin,
aindamage arkadaşımızın bildiği bilmediği rahatsızlıklarına, hastalıklarına şifa ver. İçindeki huzursuzluk, stres ve gerginliğin biran önce geçmesi için yardım et. Hakkında hayırlı olabilecek biriyle tanışıp hayırlı bir evlilik yapabilmesini nasip et..
@Tospaagtd OKUDU
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
@ohbb-kaplan OKUDU
burcusami
Aktif Lora
Kahvedelisiiii (eski adi elifsude)
nursevdi OKUDU
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94 OKUDU
honeymilkkk
braindamage
Jawlensky Merve için okumayanlar
Kahvedelisiiii
braindamage
Kahvedelisiiii
braindamage
Kahvedelisiiii
braindamage
honeymilkkk
tr_lelli
Cuel
F Flower__
braindamage
honeymilkkk
Jawlensky
tr_lelli
Cuel
B Bademmm388
F Flower__
goah
Kahvedelisiiii
Aktif Lora
burcusami
Jawlensky Merve için okumayanlar
Kahvedelisiiii
braindamage
Kahvedelisiiii
braindamage
Kahvedelisiiii
braindamage
honeymilkkk
F Flower__
braindamage
honeymilkkk
tr_lelli
B Bademmm388
F Flower__
Kahvedelisiiii
Aktif Lora
Allah razı olsun herkestenKızlar arkadaşımız için kişi başı herkes
1000 Ya Fettah okuyacak
100 Tane Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr duası okunacak
Bu iki duaya niyet edip başlayalım Allah razi olsun
Bu aşağıda yazacağım duaları da okumak isteyen okusun
100 ihlas ya da 100 Fatiha süresi ya da bu süreler yerine bir fetih bir yasin suresi okumak isteyen de okuyabilir
Kibariyenin Annesi ;
Duası;
Nişanlısının ve kendisinin yaşadığı sıkıntılar geçsin feraha çıksınlar nisanlisinin ve kendisine Şafi ismin hürmetine şifa ver ikisinin üzerindeki belalar kalksın yuvalarını kurup huzurlu mutlu sağlıklı yaşasınlar kötü insanları onlardan uzak eyle Amin
burcusami
Life light
begonvil1985
Kafiyesizsiir
honeymilkkk
nursevdi
PiXiEE
Estağfurullah canım ben de okuyabilirim. Okumayacak kişi en azindan okumayacagini soylese sıkıntı kalmayacak ama siteye girip de Cevap vermemesi hoş değil. Ben okuyayım mi ne yapayım?Jawlensky canım senin duanin bitmesi zaman aldı lutfen hakkını helal et elimden geldiğince düzenli yönetmeye çalışıyorum Kahvedelisiiii üç bini okumadiysa ben okuyacağım duan bitecek ondan haber bekliyorum
Mesaj attım okudun mu diye eğer okumadiysa ben okuyacağım canim hakkını helal etEstağfurullah canım ben de okuyabilirim. Okumayacak kişi en azindan okumayacagini soylese sıkıntı kalmayacak ama siteye girip de Cevap vermemesi hoş değil. Ben okuyayım mi ne yapayım?
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah
Estağfurullah canım ne kusuru zamanında okuyorsun geçse bile bir iki gün geçiyor oda normalOkudum canım Allah kabul etsin inşallahgeç oldu yoğunluktan okuyamadım kusura bakma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?