- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- 198
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #13.121
Kızlar okumalar birikiyor biraz daha hizlanslim lutfenJawlensky Merve için okumayanlar
Kahvedelisiiii
Umut_2019 Sahire Gökçe için okumayanlar
braindamage
Kahvedelisiiii
Luluuu94 oya için okumayanlar
braindamage
Kahvedelisiiii
honeymilkkk Burcu için okumayanlar
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
braindamage
honeymilkkk
Luluuu94
Umut_2019
PiXiEE
tr_lelli
Cuel
F Flower__
Kahvedelisiiii
Aktif Lora
KızlarRabbim beni gözetir biliyorum bu bir sınav. Ama ilk defa bu kadar yoruldum, rabbimin bana her zaman gösterdiği çıkış kapısını arıyorum. Tez yazıyorum şu an ama başka arkadaşlara dua zincirini de beni de katabilirsiniz fırsat buldukça okurum.
5 528mucizemmmKızlarKibariyenin Annesi bu arkadaşımız dua listemizde yoktu ama bizden dua bekliyor Allah sıkıntıda olan kuluna yardım etmemizi ister bizlerden cumartesi günü listemiz bitiyor o gün bu arkadasa özel sıkıntısının gitmesi için bu duayı okuyalım mi katılmak isteyenlerle birlikte
Çok teşekkür ediyorum ...KızlarKibariyenin Annesi bu arkadaşımız dua listemizde yoktu ama bizden dua bekliyor Allah sıkıntıda olan kuluna yardım etmemizi ister bizlerden cumartesi günü listemiz bitiyor o gün bu arkadasa özel sıkıntısının gitmesi için bu duayı okuyalım mi katılmak isteyenlerle birlikte
Bende okurun
Okurum canım ben sorun olmaz. Rabbim ferahlık versin arkadaşımıza
Ben de okurum canimKızlarKibariyenin Annesi bu arkadaşımız dua listemizde yoktu ama bizden dua bekliyor Allah sıkıntıda olan kuluna yardım etmemizi ister bizlerden cumartesi günü listemiz bitiyor o gün bu arkadasa özel sıkıntısının gitmesi için bu duayı okuyalım mi katılmak isteyenlerle birlikte
Tabiki okurumKızlarKibariyenin Annesi bu arkadaşımız dua listemizde yoktu ama bizden dua bekliyor Allah sıkıntıda olan kuluna yardım etmemizi ister bizlerden cumartesi günü listemiz bitiyor o gün bu arkadasa özel sıkıntısının gitmesi için bu duayı okuyalım mi katılmak isteyenlerle birlikte
Bende okurum canım
Jawlensky Merve için okumayanlar
Kahvedelisiiii
Umut_2019 Sahire Gökçe için okumayanlar
braindamage
Kahvedelisiiii
Luluuu94 oya için okumayanlar
braindamage
Kahvedelisiiii
honeymilkkk Burcu için okumayanlar
5 528mucizemmm
braindamage
honeymilkkk
tr_lelli
Cuel
F Flower__
Kahvedelisiiii
Aktif Lora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?