- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- 198
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #12.781
Nursevdi için okudum. Okumadığım 2 kişiyi de yarın tamamlayıp yazacağımKahvedelisiiii için okumayanlar
(Elifsude arkadaşımız kullanıcı adını degistirmis)
Kahvedelisiiii (elifsude eski adı )
braindamage
nursevdi icin okumayanlar
braindamage
F Flower__
goah için okumayanlar
braindamage
tr_lelli
Cuel
F Flower__
ohbb
Yine anlamadım ama olsun hakkinda hayirlisini versin Rabbim :)Ah canım estağfurullah ne cahilligi buranın öğrencileri olmamıza rağmen biz bile yeni yeni kavriyoruz sınav formatınıbu girdiğim sınav ben düz memurluk için ugrastigimdan dolayı tek yıl olduğundan dolayı ne kadar yüksek puan alırsam alayım hiçbir memurluga başvuru yapamıyorum tek yilmis cunku bu yilki sinav o yuzden benim için önemi yok malesef asıl önemli olan sinavim bu yıl gireceğim sınav insaAllah 2022 den yüksek bir puan alırım yani sınava hala çalışacağım umarim karmasik sinav sistemimizi biraz da olsa anlatabilmissimdir
Amin canim benim Allah razi olsunYine anlamadım ama olsun hakkinda hayirlisini versin Rabbim :)
Kahvedelisiiii için okumayanlar
(Elifsude arkadaşımız kullanıcı adını degistirmis)
Kahvedelisiiii (elifsude eski adı )
braindamage
nursevdi icin okumayanlar
braindamage
goah için okumayanlar
braindamage
Cuel
F Flower__
begonvil1985 irem icin okumayanlar
braindamage
Kahvedelisiiii (eski adı elifsude)
Cuel
5 528mucizemmm
honeymilkkk
PiXiEE
tr_lelli
F Flower__
ohbb
Canım Allah razı olsun teşekkür ederim, iyi gibiyim ama her günüm bambaşka oluyor. 3 ay önce bir panik atak geçirdim 3 aydır da böyle ara ara sıkıntılarım oluyor çok doktora gidip geldim bu dönemde, çok da psikolojimi bozan doktor oldu açıkçası.Vücudumda stresten uyuşma oluyor, kırmızı sivilceler çıkıyor tahlil yaptırdım temiz herşey ama stresten sanırım, işimi gücümü bile yüzde elli performans ile yapabiliyorumbraindamage canım çok geçmiş olsun Allah kalıcı şifa versin şimdi nasıl oldun
Senden de Allah razi olsun canım Allah kalıcı şifa versin stres her şeyin başı neye kafa yoruyorsan at onu arkana dusunmemeye çalış aklına kötü bir şey gelince başka şey düşün böyle olunca bende çok üzüldüm su hayatta en değerli olan her daim sensinCanım Allah razı olsun teşekkür ederim, iyi gibiyim ama her günüm bambaşka oluyor. 3 ay önce bir panik atak geçirdim 3 aydır da böyle ara ara sıkıntılarım oluyor çok doktora gidip geldim bu dönemde, çok da psikolojimi bozan doktor oldu açıkçası.Vücudumda stresten uyuşma oluyor, kırmızı sivilceler çıkıyor tahlil yaptırdım temiz herşey ama stresten sanırım, işimi gücümü bile yüzde elli performans ile yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?