- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #12.761
Canım zeynephatun ve nursevdi için okudum yarın hiç eksiğim kalmaz. Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsınKahvedelisiiii için okumayanlar
(Elifsude arkadaşımız kullanıcı adını degistirmis)
Kahvedelisiiii (elifsude eski adı )
braindamage
Cuel
nursevdi icin okumayanlar
braindamage
honeymilkkk
Cuel
nursevdi
F Flower__
goah için okumayanlar
braindamage
tr_lelli
Cuel
F Flower__
Aktif Lora
burcusami
ohbb
AminnnnCanım zeynephatun ve nursevdi için okudum yarın hiç eksiğim kalmaz. Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın
Amin canım inşallahAminnnnAllah razı olsunn. Hepimizin dualari kabul olsun inşallah
Nursevdi icin okudum canim Allah kabul etsinKizlar biraz daha okumamizi hizlandiralim lutfen dualar fazla zaman gecmeden tamamlansin
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahDUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
SURE IKI GUNDUR PAZAR SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSUN
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
begonvil1985 duası;
Bismillahirrahmanirrahim .Allah’ım sen en gizli edilen duâları bilirsin, sessizce akıttığımız gözyaşlarını silensin, gönlümüzden geçen niyetleri bilirsin. Allah’ım İrem kulunun uğradığı haksızlıktan temize çıkmasını sağla. Kibirle ismini karalamaya çalışanlara izin verme. Sözleriyle canını yakmaya çalışanlara müsade verme. Kulun susarken, hakkını arayamazken , Sen onun hakkını savun. Yuvasına birlik, kazancına bereket ver. Amin
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
ohbb
burcusami
Aktif Lora
Kahvedelisiiii (eski adi elifsude)
nursevdi
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
braindamage
Okudum canımDUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
begonvil1985 duası;
Bismillahirrahmanirrahim .Allah’ım sen en gizli edilen duâları bilirsin, sessizce akıttığımız gözyaşlarını silensin, gönlümüzden geçen niyetleri bilirsin. Allah’ım İrem kulunun uğradığı haksızlıktan temize çıkmasını sağla. Kibirle ismini karalamaya çalışanlara izin verme. Sözleriyle canını yakmaya çalışanlara müsade verme. Kulun susarken, hakkını arayamazken , Sen onun hakkını savun. Yuvasına birlik, kazancına bereket ver. Amin
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
ohbb
burcusami
Aktif Lora
nursevdi
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
braindamage
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahDUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
begonvil1985 duası;
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
ohbb
burcusami
Aktif Lora
nursevdi
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
braindamage
Aleykum Selam estağfurullah ne kusuru eksiğin yok şimdilikselamun aleykum kusura bakmayin dün giremedim.goah icin ve begonvil1985 icin okudum Allah kabul etsin. Kafiyesizsiir başka eksigim var mı?
Kahvedelisiiii için okumayanlar
(Elifsude arkadaşımız kullanıcı adını degistirmis)
braindamage
nursevdi icin okumayanlar
braindamage
F Flower__
goah için okumayanlar
braindamage
tr_lelli
Cuel
F Flower__
ohbb
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahDUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
begonvil1985 duası;
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir OKUDU
Life light OKUDU
ohbb
burcusami OKUDU
Aktif Lora
nursevdi OKUDU
goah OKUDU
begonvil1985 OKUDU
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
Jawlensky OKUDU
Umut_2019 OKUDU
Luluuu94
honeymilkkk
braindamage
Goah ve nursevdu icinnnursevdi icin okudun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?