- 23 Mayıs 2020
- 7.968
- 17.831
- 198
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #12.621
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahKIZLAR BIR KISI CIKTIGI IÇIN SAYI DEGISTI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 TANE OKUYACAK
DUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
SURE IKI GUNDUR CUMARTESI SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSUN
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
Aktif Lora duasi;
Ey herseye kadir ve hakim olan Allah'ım. ilmimi,kalbimi uyanık tutmam icin bana yardim et. cocuklarimin ahlakini güzelleştir ve hastalıklarimiza şifa ver. okunan dualar hürmetine maddi sıkıntılarımızı gidermemizi nasip et. helal bol rızık istiyorum Senden.
Amiin
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
ohbb
burcusami
Aktif Lora OKUDU
@Elifsude07
nursevdi
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
Jawlensky OKUDU
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
braindamage
Canim açıklama yapmamissim @Elifsude07 iki bin okumuş ozel den bildirdi bende aldığım iki bini okudum sende bir bini okuduysan tamamlandı
2000 alayım mı yine ?KIZLAR BIR KISI CIKTIGI IÇIN SAYI DEGISTI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 TANE OKUYACAK
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
Aktif Lora duasi;
Ey herseye kadir ve hakim olan Allah'ım. ilmimi,kalbimi uyanık tutmam icin bana yardim et. cocuklarimin ahlakini güzelleştir ve hastalıklarimiza şifa ver. okunan dualar hürmetine maddi sıkıntılarımızı gidermemizi nasip et. helal bol rızık istiyorum Senden.
Amiin
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
ohbb
burcusami OKUDU
Aktif Lora OKUDU
@Elifsude07
nursevdi
goah OKUDU
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE OKUDU
Jawlensky OKUDU
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
braindamage
Kişi başı herkes her dua sahibi için beş bin okuyor2000 alayım mı yine ?
Listeyi burdan takip et lutfen ne eksik ne fazla okuma olmasınKişi başı herkes her dua sahibi için beş bin okuyorLife light için okuma geciktiginden dolayı sana yardımcı olalım diye sayıyı aramızda paylastik
Okudum canım bendeCanim açıklama yapmamissim @Elifsude07 iki bin okumuş ozel den bildirdi bende aldığım iki bini okudum sende bir bini okuduysan tamamlandıAllah kabul etsin niyetini ❤
Okudum canımKIZLAR BIR KISI CIKTIGI IÇIN SAYI DEGISTI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 TANE OKUYACAK
Aktif Lora duasi;
Amiin
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
ohbb
burcusami OKUDU
Aktif Lora OKUDU
@Elifsude07
nursevdi
goah OKUDU
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE OKUDU
Jawlensky OKUDU
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
braindamage
okudum siteye geç girebildim
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahKIZLAR BIR KISI CIKTIGI IÇIN SAYI DEGISTI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 TANE OKUYACAK
Aktif Lora duasi;
Amiin
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
ohbb
burcusami OKUDU
Aktif Lora OKUDU
@Elifsude07
nursevdi
goah OKUDU
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE OKUDU
Jawlensky OKUDU
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
braindamage
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?