- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 83
- 33
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #12.581
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahKIZLAR BIR KISI CIKTIGI IÇIN SAYI DEGISTI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 TANE OKUYACAK
DUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
SURE IKI GUNDUR PERSEMBE SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSUN
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
burcusami duasi;
Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle, rizana uygun yasamayi nasip eyle. Canım kizim elifimle cennette kavuşmayı nasip eyle, karnımdaki bebeğimle sağlıkla kavusup onun sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat olmasını nasip eyle. Hasta kullarina sifa, dertlilere deva, borclulara edalar nasip eyle.. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle.. Evimize huzur bereket nasip eyle. Olmuslerimize özellikle babama kayınpederime rahmetinle muamele eyle. Dualarımızı kabul eyle rabbim..
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
ohbb
burcusami
Aktif Lora
@Elifsude07
nursevdi OKUDU
goah
begonvil1985 OKUDU
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli OKUDU
PiXiEE
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94 OKUDU
honeymilkkk
braindamage
Canım okudum anca girebiliyorum haber veremedim. Allah kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevinci yaşatsın arkadaşıma
Okudum Rabbim kabul etsinKIZLAR BIR KISI CIKTIGI IÇIN SAYI DEGISTI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 TANE OKUYACAK
DUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
SURE IKI GUNDUR PERSEMBE SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSUN
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
burcusami duasi;
Rabbim sen bizim bilerek bilmeyerek isledigimiz günahlarımızı affeyle, rizana uygun yasamayi nasip eyle. Canım kizim elifimle cennette kavuşmayı nasip eyle, karnımdaki bebeğimle sağlıkla kavusup onun sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat olmasını nasip eyle. Hasta kullarina sifa, dertlilere deva, borclulara edalar nasip eyle.. İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle.. Evimize huzur bereket nasip eyle. Olmuslerimize özellikle babama kayınpederime rahmetinle muamele eyle. Dualarımızı kabul eyle rabbim..
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
Life light OKUDU
ohbb
burcusami
Aktif Lora
@Elifsude07
nursevdi OKUDU
goah
begonvil1985 OKUDU
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli OKUDU
PiXiEE
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94 OKUDU
honeymilkkk
braindamage
@Elifsude07@Elifsude07 okumadigin kişiler birikiyor ve dualar tamamlanamiyor okumada zorlaniyorsan yardımcı olalım dualarda tamanlansin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?