- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #12.481
ben günleri karıstırdim galiba. 2. arkadaşın son okuma gününü yanlış hatırlamışım. 2. arkadaşın okumasını tamamladımLife light arkadaşımızın duasına geçtik duasını paylastim okumalarimizi hizlandiralim kızlar
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
Life light
ohbb
burcusami
Aktif Lora
@Elifsude07
nursevdi
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94
honeymilkkk
braindamage
Evetben günleri karıstırdim galiba. 2. arkadaşın son okuma gününü yanlış hatırlamışım. 2. arkadaşın okumasını tamamladım
bir sonraki son okuma günü Pazar günü olacak değil mi ?
Canim 5 528mucizemmm için 4.761 defa okunacakti ben ve benden sonrakiler için 5000 şimdi üçüncü arkadaşımız olanArkadaslar okudum fakat yazamadim.
Ani bir kararla sehir disina ciktim ve giremedim siteye.
Cikarildim mi listeden bilmiyorum ama aciklama yapim dedim
Canım ben bildirdim dün okudum diye
Yazmıştım canım 761 almıştım okumayan arkadaşın yerineCanım ben bildirdim dün okudum diye
Evet okudum canım
Bende katilabilirmiyim@Numanayse @Canfeb @caramel_7 @casual woman B Bademmm388 5 528mucizemmm @Rana_murat @mer_4260
@beren_naztr_lelli @Mandarins @Aventuss @nedensude @ftemiz @Fukaeri
@Gokyuzummm @talena @cansu_tr
@Elmas2326
kizlar yeni topik açtım yeni katılımlar olursa diye burdan devam edeceğiz insaAllahkatılmak isteyenler bildirim yapsın
Artik 5000 mi okuyoruz? Ozaman tamamlim ben kalani hemen cekerim.
Okudum canım 5000 taneKIZLAR BIR KISI CIKTIGI IÇIN SAYI DEGISTI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 TANE OKUYACAK
DUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
SURE IKI GUNDUR PAZAR SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSUN
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
Life light duasi;
Allahım sen büyüksün Yarabbim. Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet Yarabbi. Sen gönlümden geçeni en iyi bilensin. Yuvamdan huzuru, sevgiyi ,saygıyı eksik etme Yarabbim . Eşime ve bana hayırlısıysa sağlıklı ,sıhhatli,uzun ömürlü bir evlat nasip et Allahım her şeyin en doğrusunu hayırlısını bilen sensin. Bize bugünümüzü aratma Allahım.Aileme hayırlı uzun ömürler nasip eyle bizi yolundan ayırma.
Duama amin diyen tüm arkadaşlarımında gönüllerindeki dualarını kabul eyle Allahım
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
Life light
ohbb OKUDU
burcusami
Aktif Lora
@Elifsude07
nursevdi
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94 OKUDU
honeymilkkk
braindamage
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahKIZLAR BIR KISI CIKTIGI IÇIN SAYI DEGISTI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 TANE OKUYACAK
DUAMIZ 100.000 SÜBHANALLAH KISI BASI HERKES DUA SAHIBI ICIN 5000 tane okuyacak
SURE IKI GUNDUR PAZAR SABAHINA KADAR HERKES BITIRMIS OLSUN
TV IZLERKEN YA DA ZIKIR ICIN UYGUN OLMAYAN DURUMLARDA ORTAMLARDA CEKMEMEMEYE FEYIZ ICINDE CEKMEYE OZEN GOSTERELIM
IKI LISTE BOYUNCA UST USTE BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR ZAMANINDA OKUMAYA OZEN GOSTERELIM
Life light duasi;
Allahım sen büyüksün Yarabbim. Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet Yarabbi. Sen gönlümden geçeni en iyi bilensin. Yuvamdan huzuru, sevgiyi ,saygıyı eksik etme Yarabbim . Eşime ve bana hayırlısıysa sağlıklı ,sıhhatli,uzun ömürlü bir evlat nasip et Allahım her şeyin en doğrusunu hayırlısını bilen sensin. Bize bugünümüzü aratma Allahım.Aileme hayırlı uzun ömürler nasip eyle bizi yolundan ayırma.
Duama amin diyen tüm arkadaşlarımında gönüllerindeki dualarını kabul eyle Allahım
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
Life light
ohbb OKUDU
burcusami
Aktif Lora
@Elifsude07
nursevdi
goah
begonvil1985
F Flower__
B Bademmm388
Cuel
tr_lelli
PiXiEE
Jawlensky
Umut_2019
Luluuu94 OKUDU
honeymilkkk
braindamage
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?