- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- 198
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #12.381
5000 tane okumak icin 1 gun yeterli olabilir benceKızlar pazartesi günü başlıyoruz bu hafta sonum yoğun geçti salça kaynatiyoruz kışa hazirlik derken yarin baslayacagiz InsaAllah sayimiz yirmi mormenekse arkadasimiz cikti kişi başı beş bin sayısı düşüyor okuma süresi az olursa liste çabuk ilerler ve herkese çabucak sıra gelir kac gun olsun okuma süresi ona karar verelim herkes bir fikrini yazsın
Iki gün de olabilir5000 tane okumak icin 1 gun yeterli olabilir bence
1 gün yeterli olur bence ama bebeği olan veya yoğun çalışanlar olabilir o yüzden 2 gün de olabilir. Çoğunluğa uyarım ben ☺Kızlar pazartesi günü başlıyoruz bu hafta sonum yoğun geçti salça kaynatiyoruz kışa hazirlik derken yarin baslayacagiz InsaAllah sayimiz yirmi mormenekse arkadasimiz cikti kişi başı beş bin sayısı düşüyor okuma süresi az olursa liste çabuk ilerler ve herkese çabucak sıra gelir kac gun olsun okuma süresi ona karar verelim herkes bir fikrini yazsın
Bir gün normalde iyi ama bebekten dolayi bitirenem ben bir gündeIki gün de olabilirbebegi olanlar için ekstra bir gün daha verilir arkadaşlar herkes fikrini yazsın listenin çabucak ilerlemesi için okuma süresi için birlikte karar kilalim
Allah razı.olsun herkesten ve senden fesleğen hepimizi topladın dualarda buluşturdun rabbim herkesin duasını kabul etsin
Çalışanlar için zor olabilir 1 gün5000 tane okumak icin 1 gun yeterli olabilir bence
2 gün yeterli gibi benceIki gün de olabilirbebegi olanlar için ekstra bir gün daha verilir arkadaşlar herkes fikrini yazsın listenin çabucak ilerlemesi için okuma süresi için birlikte karar kilalim
Daha iyi canım çok şükürJawlensky çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl kızının durumu iyi mi biraz daha
Benim için 1 gün sorun değil ama okuyamayacak arkadaşlar olursa onların dediği güne uyarımKızlar pazartesi günü başlıyoruz bu hafta sonum yoğun geçti salça kaynatiyoruz kışa hazirlik derken yarin baslayacagiz InsaAllah sayimiz yirmi mormenekse arkadasimiz cikti kişi başı beş bin sayısı düşüyor okuma süresi az olursa liste çabuk ilerler ve herkese çabucak sıra gelir kac gun olsun okuma süresi ona karar verelim herkes bir fikrini yazsın
benim için farketmez ne şekilde uygun olacaksa ona uyarımÇalışanlar için zor olabilir 1 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?