- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #2.941
nursevdi icin okumayanlar
R RabiaIslam
Birpdrci (sonra okuyacak)
@H M (mazeret sonra okuyacak)
Cuel
B Bademmm388 ( mazeret sonra okuyacak )
mimiraculum için okumayanlar
R RabiaIslam
@Kubkubra
@H M (mazeret sonra okuyacak )
Cuel
B Bademmm388 (mazeret sonra okuyacak )
@ankay48
@caramel_7
Mucizemm222
Kikoo
Bende okudum hilal arkadaşımız için amin inşallah Allah'ım kabul etsin duarimizi
Ay tmm cnm ya kusura kafam karıştı niki oymus onun bende baskasi sandm tmm tmm ama ben 9tane fazla okumuş oldm istersen başkasının yerine ekleKaragullu canim önceki sayfalarda mimiraculum yani Hilal arkadasimiz için okuduğunu yazmissin karışık gitmiyor etiket ben tek tek kontrol ediyorum kim okumuş kim okumamış :)
Tamam canım olur ben okumayım o zamanB Bademmm388 canimKaragullu arkadaşımız okumadığını sanıp mimiraculum arkadaşımız için yine okumuş sen mazeret olduğun için senin yerine okumuş olsun ☺
Evet canm mazeretli arkadaş vardı onun yerine saydımKafiyesizsiir naptnncnm benim fazladan okuduğumu başkasının yerine koydunmu karışıklık olmasın
Tamam kuzum gördüm şimdiEvet canm mazeretli arkadaş vardı onun yerine saydım
Estağfurullah canim dediğim gibi kontrol ediyorum kim okumus kim okumamis okumayan olunca da günlük cok kez etiketleyip hatırlatma yapıyorumTamam kuzum gördüm şimditeşekkürler seninde kafani karistrdm
Tamam canım iyi yapıyon yanlışlık olmasın bende bidakine daha dikkatli olucam bikac tane daha dua grubundayim da ondan kafam karıştı sanirmEstağfurullah canim dediğim gibi kontrol ediyorum kim okumus kim okumamis okumayan olunca da günlük cok kez etiketleyip hatırlatma yapıyorum
Selam Aleyküm. Ben 20 tane okudum..nursevdi icin okumayanlar
R RabiaIslam
Birpdrci (sonra okuyacak)
@H M (mazeret sonra okuyacak)
Cuel
B Bademmm388 ( mazeret sonra okuyacak )
mimiraculum için okumayanlar
R RabiaIslam
@Kubkubra
@H M (mazeret sonra okuyacak )
Cuel
B Bademmm388 (mazeret sonra okuyacak )
@ankay48
@caramel_7
Mucizemm222
Kikoo
Mrb ben yeni gördüm bildirimi arada kaynamış katılmak isterim tabi ama ben sürekli giremiyorum siteye yine de liste bitene kadar bir şekilde girer bildirirm inşallah geç kalmis da olabilirim ama hastayım zaten şuan . Uygunsa katilabilirim eğer liste tamamlanduysa da sorun değil çok teşekkür ederim
Aleykum Selam canim 20 şer tane okumayacasin 10 tane okuyaksin fazla okumayalim o yüzdenSelam Aleyküm. Ben 20 tane okudum..
Dünde 20 tane okudum. Arkadaşlar için. Ben geç bildirim yapıyorum biliyorsunuz. Kusura bakmayın bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?