- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #2.741
Ben de 200 Ya Şafi okuyorum şimdi Eylül bebek için. Rabbim şifalar versin.Kızlar sizlerden ricam C CiNNET NUR arkadaşımızın bebeği Eylül için okuyabildiginiz kadar Ya Şafi, Yasin-i Şerif, Fatiha, Ayeter Kursi, okur musunuz?
B Bademmm388H M 2019 mutluluk
Umut_2019 Luluuu94 Mrvyvz4832
mimiraculum Ocalh nursevdi Asbei kunfeyekun__ S sibellcim
Canim listeyi duzenleyim 313 Ayeter Kursiyi Eylül bebek için okuyalımBence ona okuyalım bugün dualarımızı
Ben ayetel kürsi okudum cnmKızlar sizlerden ricam C CiNNET NUR arkadaşımızın bebeği Eylül için okuyabildiginiz kadar Ya Şafi, Yasin-i Şerif, Fatiha, Ayeter Kursi, okur musunuz?
B Bademmm388H M 2019 mutluluk
Umut_2019 Luluuu94 Mrvyvz4832
mimiraculum Ocalh nursevdi Asbei kunfeyekun__ S sibellcim
Canim liste paylastim 10 tane daha oku olur muBen bugün eylül. Bebek için 313 Ayetel kürsi kendi adıma okucam
Tamam canım pekiCanim liste paylastim 10 tane daha oku olur mu
Canlar bugün Eylül bebek icin okuyoruz lütfen herkes okuyup bildirim yapsınKızlar Bugün C CiNNET NUR arkadaşımızın bebeği Eylül bebek için okuyacağız 313 Ayeter Kursi yi kişi başı herkes Eylül Bebegin ameliyatının güzel geçip sifa bulması için 10 tane okuyacak ben 23 tane okuyacağım lütfen bugün için okuyup bitirelim Eylül bebek için dua edelim okuyan herkesten Allah razi olsun
kişi başı herkes 10 tane okuyacak ben 23 tane okuyacağım sayı 313 e tamamlanacak
mazeretli olanlar bildirim yapsın onlar yerine sayıyı gene biz paylaşıp okuruz
bugün için okuyup bitirelim canlar lütfen
nursevdi
mimiraculum
kunfeyekun__
Asbei
Karagullu
R RabiaIslam
Aventuss
Tavuk_suyu_
Umut_2019
2019 mutluluk
Mrvyvz4832
K Kubkubra
Birpdrci
Luluuu94
H M
E Eslem91
Cuel
B Bademmm388
memurhanim
ayseMsb
M Minikbirmucizemeselesi
Mandalinvitamin
S sibellcim
Kafiyesizsiir
@ _Gulnihal
Oriana
Ocalh
M M_atruska
Adige-
Nzlnaz
Tamam canim seni okudu sayıyorumBen abdestliydim zaten okuyorum şimdi 10 tane. Beni okundu sayabilirsin canım. Rabbim şifa versin .
bende abdestliyim.. hemen 10 tane okuyorum canımTamam canim seni okudu sayıyorum
Tamam canim okundu sayıyorumbende abdestliyim.. hemen 10 tane okuyorum canım
Amin canim benim Allah razi olsunEylul bebek icin okudum Allahim sifa versin insallah
Eylül şifa bulması için okudum Allah kabul etsin.Kızlar Bugün C CiNNET NUR arkadaşımızın bebeği Eylül bebek için okuyacağız 313 Ayeter Kursi yi kişi başı herkes Eylül Bebegin ameliyatının güzel geçip sifa bulması için 10 tane okuyacak ben 23 tane okuyacağım lütfen bugün için okuyup bitirelim Eylül bebek için dua edelim okuyan herkesten Allah razi olsun
kişi başı herkes 10 tane okuyacak ben 23 tane okuyacağım sayı 313 e tamamlanacak
mazeretli olanlar bildirim yapsın onlar yerine sayıyı gene biz paylaşıp okuruz
bugün için okuyup bitirelim canlar lütfen
nursevdi
mimiraculum
kunfeyekun__
Asbei
Karagullu
R RabiaIslam
Aventuss
Tavuk_suyu_
Umut_2019
2019 mutluluk
Mrvyvz4832
K Kubkubra
Birpdrci
Luluuu94
H M
E Eslem91
Cuel
B Bademmm388
memurhanim
ayseMsb
M Minikbirmucizemeselesi
Mandalinvitamin
S sibellcim
Kafiyesizsiir
@ _Gulnihal
Oriana
Ocalh
M M_atruska
Adige-
Nzlnaz
Amin canim Allah razı olsunEylül şifa bulması için okudum Allah kabul etsin.
Rabbim tez zamanda şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?