- 10 Kasım 2014
- 527
- 571
- 323
- Konu Sahibi Kafiyesizsiir
-
- #2.021
fatoş için okudum Rabbim kabul eylesin hepimizin gönlünden geçenlerin oldu şükrünü yaşatsın inşAllahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
“Ey kapıları açan Allah’ım, bize hayır kapılarını aç!”
Kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak okumaya başlamadan önce 25 "Estağfirullah" çekilecektir
B Bademmm388 duası
İsmim Fatoş
Duam Allah ım kızıma Hayırlı, sağlıklı uzun ömür ver. Güzel kaderi, ahlaklı ömrü olsun. Kardeşlerimi hayırlı insanlarla karşılaştır. Hem onların hem kendi borcumuzu ödeme kolaylığı ver Allah ım. Benim ve Bütün herkesin yuvasına huzur mutluluk sağlık ver eşime hayırlı bol kazançlı işler ver Allah ım. Hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip eyle İş yerine açmış olduğum davaları hayırlısıyla kazanayım sevdiklerimi ve Bütün Müslümanları koru evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver Rabbim amin
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
@Aventuss
Rainbow Peace
@Cuel
@byebyeblackbird
@Luniss
15yusra11
ftemiz
@mer_4260
Amin canim benim insaAllahfatoş için okudum Rabbim kabul eylesin hepimizin gönlünden geçenlerin oldu şükrünü yaşatsın inş
Amin canim senden de razi olsun insaAllah ❤Kendim için okudum. Rabbim bana okuyanlardan RAZI olsun INŞAALLAH.
Amin canim inşaAllah ❤Fatoş kardeşim için okudum. Rabbim tez zamanda kabul etsin INŞAALLAH
Allahümme ya müfettihal ebvâb, iftah lenâ hayral bab.”
“Ey kapıları açan Allah’ım, bize hayır kapılarını aç!”
Kişi başı herkes dua sahibi için 100 tane okuyacak okumaya başlamadan önce 25 "Estağfirullah" çekilecektir
B Bademmm388 duası
İsmim Fatoş
Duam Allah ım kızıma Hayırlı, sağlıklı uzun ömür ver. Güzel kaderi, ahlaklı ömrü olsun. Kardeşlerimi hayırlı insanlarla karşılaştır. Hem onların hem kendi borcumuzu ödeme kolaylığı ver Allah ım. Benim ve Bütün herkesin yuvasına huzur mutluluk sağlık ver eşime hayırlı bol kazançlı işler ver Allah ım. Hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip eyle İş yerine açmış olduğum davaları hayırlısıyla kazanayım sevdiklerimi ve Bütün Müslümanları koru evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver Rabbim amin
Umut_2019
B Bademmm388
H M
Luluuu94
Kafiyesizsiir
@Aventuss
Rainbow Peace
@Cuel
@byebyeblackbird
@Luniss
15yusra11
ftemiz
@mer_4260
Amin canim inşaAllahokudum canm Rabbim kabul etsin inşAllah
Allah razı olsun canımCanim B Bademmm388 arkadaşimin niyetine okudum insallah. RABBIM ne muradi varsa nail eylesin hayirlisiyla
Canim kendin için de okursun o yüzden kendin icin okundu sayıyorumMazaretliydim okumadigim ihlasi şeriflerimden
ayseMsb
yalutserkan 15yusra11 icin okudum kendim için de okurum insallah daha sonra.
Tamam canim olur okuyanlar diğer arkadaşa gecsinlerCanımKafiyesizsiir diğer arkadaşın da duasını alalım mı hızlı ilerliyor burda kar yağıyor. Malûm edilen dualar kabul olur. Okuyayım istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?