🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

@Harlofia canım ben de okudum. Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin, niyetini kabul etsin inşaAllah

KIZLAR YANLIS ANLASILMAK İSTEMEM AMA
YA FETTÂH HATİMİ CIDDEN COK BUYUK VE FAZILETLİ BİR HATİMDİR.. YANI ÖYLESİNE BİR ESMA HATİMİ ETMIYORUZ GERCEKTEN BU HATİMİN FAZILETLERINE NETTEN BAKIN ANLAYACAKSINIZ DEMEK İSTEDİĞİMİ..

20 KISIYIZ COKTA KALABALIK DEGILIZ LÜTFEN SIRASI GELEN ARKADASA OLABİLDİĞİ KADAR İÇTEN VE SAMIMİ CEKELIM ESMANIN GUCUNE INANARAK GERCEKTEN HAYIR KAPILARININ SONUNA KADAR AÇILACAĞINI ÜMİT EDEREK HER BİRİMİZ İÇİN OKUYALIM

@HARLOFİA ŞÜPHEM YOK GRUP TAKIBINİ ÖZENLİ YAPACAĞINDAN INSALLAH BİRBİRİMİZİN HERHANGİ BIR HAKKINA GİRMEDEN BİTİRMEYİ NASİP ETSIN RABBIM BIZE

GÜNLÜKTE 10.689 SANIRSAM CEKILEBILIYORMUS ASLINDA 2 GUNE GEREK VARMI BİLMİYORUM BANA GORE 1 GUNDE OKUNABILECEK BİR RAKAM ÇOĞUNLUK NE DERSE ONA UYARIM HER ZAMAN

@Harlofia niyetin için okudum canım. Ne dilegin, ne isteğin, ne sıkıntın varsa Rabbim Ya Fettah ismi ile hepsini açsın
Allah razı olsun sizlerden Rabbim Fettah isteğiyle hepimizin kapalı kapılarını açsın dualarımızı kabul etsin

Ben de tamamladım kendim için okumam gereken sayıyı

Çok güzel yazmışsın kuzum Rabbim Fettah isminin büyüklüğüne hepimizi muradına erdirsin

Kızlar bitirmekte zorlanan varsa bana özel mesaj olarak yazabilir yardımcı olabilirim

2,5 gün çok az değil mi? Misafir gelecek diye dün bütün gün temizlik yaptım ben daha yeni girdim kk ye

Canlar Ya Fettah diye çekip bırakıyor musunuz yoksa cella celalhu diyor musunuz? Cevap verirseniz çok iyi olacak ona göre başlayacağım teşekkürler

Bende daha başlayamadım 2 gün diye girdim 1 gun olursa zorlanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…