- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunn senden canımm çok teşekkür ederim hepimizin dertlerine şifa olur inşAllah ❤@Harlofia senın ıcın okudum canım Allah hatımını kabul etsın hayırlı kapılar acsın,
Allah razı olsuunn kuzumm hepimizinkini inşAllah@Harlofia canım ben de okudum. Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin, niyetini kabul etsin inşaAllah
Canım memleketdeyim burda okumalar zor oluyor. İnşallah bi dahaki sefere katılırım etiket için teşekkürler cnm .burcusami
@Krew
@Mucizemm222
@birkedivelisi
Nana929
@Mintimint
@Yilmazozge669
@mavikelebek34
@KelebekkB
@Nayro
@umuthepolmaliaslinda
Canlar ister misiniz katılmayı
İki gündür siteye girmemiştim canım, yeni gördüm mesajını, başladı mı liste? Günlük kaç adet okunacak?begonvil1985 katılır mısın
Allah razı olsun sizlerden Rabbim Fettah isteğiyle hepimizin kapalı kapılarını açsın dualarımızı kabul etsin@Harlofia niyetin için okudum canım. Ne dilegin, ne isteğin, ne sıkıntın varsa Rabbim Ya Fettah ismi ile hepsini açsın
Çok güzel yazmışsın kuzum Rabbim Fettah isminin büyüklüğüne hepimizi muradına erdirsinKIZLAR YANLIS ANLASILMAK İSTEMEM AMA
YA FETTÂH HATİMİ CIDDEN COK BUYUK VE FAZILETLİ BİR HATİMDİR.. YANI ÖYLESİNE BİR ESMA HATİMİ ETMIYORUZ GERCEKTEN BU HATİMİN FAZILETLERINE NETTEN BAKIN ANLAYACAKSINIZ DEMEK İSTEDİĞİMİ..
20 KISIYIZ COKTA KALABALIK DEGILIZ LÜTFEN SIRASI GELEN ARKADASA OLABİLDİĞİ KADAR İÇTEN VE SAMIMİ CEKELIM ESMANIN GUCUNE INANARAK GERCEKTEN HAYIR KAPILARININ SONUNA KADAR AÇILACAĞINI ÜMİT EDEREK HER BİRİMİZ İÇİN OKUYALIM
@HARLOFİA ŞÜPHEM YOK GRUP TAKIBINİ ÖZENLİ YAPACAĞINDAN INSALLAH BİRBİRİMİZİN HERHANGİ BIR HAKKINA GİRMEDEN BİTİRMEYİ NASİP ETSIN RABBIM BIZE
GÜNLÜKTE 10.689 SANIRSAM CEKILEBILIYORMUS ASLINDA 2 GUNE GEREK VARMI BİLMİYORUM BANA GORE 1 GUNDE OKUNABILECEK BİR RAKAM ÇOĞUNLUK NE DERSE ONA UYARIM HER ZAMAN
Kapattık canım listeyiİki gündür siteye girmemiştim canım, yeni gördüm mesajını, başladı mı liste? Günlük kaç adet okunacak?
Allah razı olsun canımm Rabbim kabul etsin dualarını@Harlofia senin için okudum
Canm sayı yuksek oldugu ıcın ya fettah ya fettah seklınde cekebılırsinCanlar Ya Fettah diye çekip bırakıyor musunuz yoksa cella celalhu diyor musunuz? Cevap verirseniz çok iyi olacak ona göre başlayacağım teşekkürler
Teşekkür ediyorumCanm sayı yuksek oldugu ıcın ya fettah ya fettah seklınde cekebılırsin