- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
Ben sana basladım nıyetlendık bıle olmaz kı canımBen listeyi paylaşmıştım aslında ama seni de ekliyip sayıları ona göre bölüp tekrar paylaşayım
Bir de bugün benim niyetime okuyarak başlamıştık arkadaşlar okumaya başladılar mı benim niyetime bilemiyorum ama yeni listede seni başa alıp eğer oluyorsa benim için okunanları sana bağışlayalım diğer arkadaşlar içinde uygunsa tabi
Hmm anladım canım benden sonraBen sana basladım nıyetlendık bıle olmaz kı canım
Ben listeyi paylaşmıştım aslında ama seni de ekliyip sayıları ona göre bölüp tekrar paylaşayım
Bir de bugün benim niyetime okuyarak başlamıştık arkadaşlar okumaya başladılar mı benim niyetime bilemiyorum ama yeni listede seni başa alıp eğer oluyorsa benim için okunanları sana bağışlayalım diğer arkadaşlar içinde uygunsa tabi
Haklısın canım benim hatmim tamamlandığında yeni sayılarla yeni listeyi paylaşırım o zaman biz benim niyetime ilk paylaştığım listeye göre devam edelimCanım sana okunanları başkasının sayısına dahil etmeyelim bence. Bu gün başlamamız senin kısmetineymiş, elbet bunda da bir hayır vardır. Biz senin okumani tamamlayalım sonraki sıraya arkadaşı al uygunsa. Benim şahsi fikrim böyle ama çoğunluk ne derse öyle yapın.
Canım şuan benim niyetime okuyoruzSon durum nedir? Hem kucuk bebegim var var, hem calisiyorum. Surekli bakamiyorum. Kimin niyetine kac adet okumaliyim?
Yazarhanim icin gerekirse benim sirami da gonul rahatligiyla verebilirsiniz.
Şuan ilk kişi için okuyoruz o bitince bir akdaşımız daha katılacağı için listeyi yenilicektim seni de ekleyebilirim canımyetişemedim miben de katılmak istiyordum
Tamam canim, sayi konusu sorun degil. Geceleri hep ayaktayim nasilsaCanım şuan benim niyetime okuyoruz
11956 Ya Fettah okuyacağız 2.kişiye geçtiğimizde 2 kişi daha ekleyerek 2.listeyi paylaşacağım o zaman sayı biraz daha düşer
Diğer arkadaşlar için de uygunsa öne alabilirimBenı bitti satablrzsnz keskeee benı de biraz öne alsanz okulla ilgili bi sıkıntım var bunun hürmetine benı ve tüm sıkıntı da olanları rabbim feraha çıkarısn inş
Anne olmak zor gerçekten ben uykusuzluğa dayanamam meselaTamam canim, sayi konusu sorun degil. Geceleri hep ayaktayim nasilsa
Canım ben bugün ve ya yarın için demedim zaten önümüzdeki haftada önceden haber veririm. Önemli bişey çok çok önemli onda okuyalım inşallah. Hem boşanma davam var, hem kızımla yeni bir hayata başlıyoruz inşallah onun için canım.Ben listeyi paylaşmıştım aslında ama seni de ekliyip sayıları ona göre bölüp tekrar paylaşayım
Anladım canım yeni listeye seni de ekleyeceğim okumamızı istediğin günden bir kaç gün önce haber ver ona göre yapalım ayarlamamızı bir kişi 2 gün sürüyor çünküCanım ben bugün ve ya yarın için demedim zaten önümüzdeki haftada önceden haber veririm. Önemli bişey çok çok önemli onda okuyalım inşallah. Hem boşanma davam var, hem kızımla yeni bir hayata başlıyoruz inşallah onun için canım.
Listeni daha yeni gördüm beni eklememişsin, yazmışdım oysaAnladım canım yeni listeye seni de ekleyeceğim okumamızı istediğin günden bir kaç gün önce haber ver ona göre yapalım ayarlamamızı bir kişi 2 gün sürüyor çünkü
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin sizlere inşAllah çok gğzel bir başlangıç yapar ve çok güzel bir hayat yaşarsınız
Sayıyı sormuştun canım ben de belli mi değil mi bilemedim kusura bakma hakkını helal et ben tekrardan paylaşıyım listeyi ve yeni sayılarıListeni daha yeni gördüm beni eklememişsin, yazmışdım oysaMorrmeneksee etiket ettiğinde neyse yeni listede olurum. Şimdi senin niyetine bende de 11957 okuyayımmı yoksa ne kadar okumam lazım?
Tmm kuzu ekle mutlaka estağfurullah ne hakkı.Sayıyı sormuştun canım ben de belli mi değil mi bilemedim kusura bakma hakkını helal et ben tekrardan paylaşıyım listeyi ve yeni sayıları
kimse henüz 11956 tane okuyamamıştır zatensayı düşünce bizlere dekolaylık olur