🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

Ben sana basladım nıyetlendık bıle olmaz kı canım

Canım sana okunanları başkasının sayısına dahil etmeyelim bence. Bu gün başlamamız senin kısmetineymiş, elbet bunda da bir hayır vardır. Biz senin okumani tamamlayalım sonraki sıraya arkadaşı al uygunsa. Benim şahsi fikrim böyle ama çoğunluk ne derse öyle yapın.

Haklısın canım benim hatmim tamamlandığında yeni sayılarla yeni listeyi paylaşırım o zaman biz benim niyetime ilk paylaştığım listeye göre devam edelim

Son durum nedir? Hem kucuk bebegim var var, hem calisiyorum. Surekli bakamiyorum. Kimin niyetine kac adet okumaliyim?
Yazarhanim icin gerekirse benim sirami da gonul rahatligiyla verebilirsiniz.

Benı bitti satablrzsnz keskeee benı de biraz öne alsanz okulla ilgili bi sıkıntım var bunun hürmetine benı ve tüm sıkıntı da olanları rabbim feraha çıkarısn inş

Son durum nedir? Hem kucuk bebegim var var, hem calisiyorum. Surekli bakamiyorum. Kimin niyetine kac adet okumaliyim?
Yazarhanim icin gerekirse benim sirami da gonul rahatligiyla verebilirsiniz.
Canım şuan benim niyetime okuyoruz
11956 Ya Fettah okuyacağız 2.kişiye geçtiğimizde 2 kişi daha ekleyerek 2.listeyi paylaşacağım o zaman sayı biraz daha düşer

Canım şuan benim niyetime okuyoruz
11956 Ya Fettah okuyacağız 2.kişiye geçtiğimizde 2 kişi daha ekleyerek 2.listeyi paylaşacağım o zaman sayı biraz daha düşer
Tamam canim, sayi konusu sorun degil. Geceleri hep ayaktayim nasilsa

Benı bitti satablrzsnz keskeee benı de biraz öne alsanz okulla ilgili bi sıkıntım var bunun hürmetine benı ve tüm sıkıntı da olanları rabbim feraha çıkarısn inş
Diğer arkadaşlar için de uygunsa öne alabilirim

Canım ben bugün ve ya yarın için demedim zaten önümüzdeki haftada önceden haber veririm. Önemli bişey çok çok önemli onda okuyalım inşallah. Hem boşanma davam var, hem kızımla yeni bir hayata başlıyoruz inşallah onun için canım.

Anladım canım yeni listeye seni de ekleyeceğim okumamızı istediğin günden bir kaç gün önce haber ver ona göre yapalım ayarlamamızı bir kişi 2 gün sürüyor çünkü

Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin sizlere inşAllah çok gğzel bir başlangıç yapar ve çok güzel bir hayat yaşarsınız

Listeni daha yeni gördüm beni eklememişsin, yazmışdım oysa Morrmeneksee etiket ettiğinde neyse yeni listede olurum. Şimdi senin niyetine bende de 11957 okuyayımmı yoksa ne kadar okumam lazım?

Listeni daha yeni gördüm beni eklememişsin, yazmışdım oysa Morrmeneksee etiket ettiğinde neyse yeni listede olurum. Şimdi senin niyetine bende de 11957 okuyayımmı yoksa ne kadar okumam lazım?
Sayıyı sormuştun canım ben de belli mi değil mi bilemedim kusura bakma hakkını helal et ben tekrardan paylaşıyım listeyi ve yeni sayıları
kimse henüz 11956 tane okuyamamıştır zaten sayı düşünce bizlere dekolaylık olur

Tmm kuzu ekle mutlaka estağfurullah ne hakkı.

LİSTEMİZ

1.kişi
@Harlofia (Sare için)
Yazarhanim
@m Morrmeneksee
G gunces
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
@ Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
@ Life light
tatlicincap
Meybuz
@ Umut_2019
@Alrom77
Pinkpotter
Aybush
moco-coco
H Hapiness
@ burcusami
birkedivelisi

Herkes 1 kişi için 10.869 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 3 tane fazla okuyacak(10.872)
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Kızlar listeye 2 kişi daha ekledim bir şey değişmedi sayı azaldı sadece benim niyetime okumaya devam edebilirsiniz kaldığınız yerdrn

Okunması gereken sayı 10.869
●Kişi kendine 3 daha fazla okuyacak (şuan ben)
●Süre 2 gün

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…