Günlük kac tane olucak peki cnm2 kişiye daha ihtiyacımız var kuzum ben de bir an önce başlamak istiyotum inşAllah
Kopamıyor bakGünlük kac tane olucak peki cnm
Ah sormaKopamıyor bak
Günlük 5000 küsür bir sayı olucakGünlük kac tane olucak peki cnm
Ekle cnm Allahın izniyle okurum insGünlük 5000 küsür bir sayı olucak
Ayy çook mutlu oldummEkle cnm Allahın izniyle okurum ins
Evet olduk paylaşıcam listeyi şimdibitti mi 20 kişi olduk mu?
Canım ben okuyamam günde 10.000Hanınlar sayımızı 40 a çıkartamıyacaz gibi duruyor 2 gün de bir kişiye okuyarak devam ederiz birbirimize eksik kaldığımız yerlerde yardımcı oluruz olur mu günlük toplamda 19.570 Ya fettah okursak 2 günde bir arkadaşımızınki bitiyor şuanda da 18 kişiyiz bir kaç kişiyi daha bekleyip başlayalım uygunsa
Biz sana yardımcı oluruz canım eksik kalan kısımları sayıdan düşerizCanım ben okuyamam günde 10.000
Gün de 10.000 tane değil zaten kız ben de şaşırdım bi anCanım ben okuyamam günde 10.000
Onu okurum onda sıkıntı yok 19 binli bşr sayı görmüştümGün de 10.000 tane değil zaten kız ben de şaşırdım bi an2 günde 11956 tane
O 20 kişinin 1 günde toplamda okuyacağı sayı kuzumOnu okurum onda sıkıntı yok 19 binli bşr sayı görmüştümo sandı
noluyor dedimGün de 10.000 tane değil zaten kız ben de şaşırdım bi an2 günde 11956 tane
Bir ohh çektim zatenO 20 kişinin 1 günde toplamda okuyacağı sayı kuzum
Tamam ben razı.ama kızlar özellikleHanımlar 40 kişi olabilirsek sayı 5000 küsür civarı oluyor 1 kişi için 2 gün de süre verebiliriz bir kişinin hatmi bittikçe diğerine geçeriz
2 gün için bu sayı fazla gelmez diyorsanız katılımınızı çok isterim
Ablacım ne zaman istersen @Harlofia ayarlar ınsallah ınsallah sıramıda alabilirsin verırım seve seveTamam ben razı.ama kızlar özellikleMorrmeneksee biliyorsun canım. Önemli adım atacam hayatımla ilgili benimkini tam o döneme okursak çok memnun olurum tabi herkesin rızası olursa.
Ben listeyi paylaşmıştım aslında ama seni de ekliyip sayıları ona göre bölüp tekrar paylaşayımTamam ben razı.ama kızlar özellikleMorrmeneksee biliyorsun canım. Önemli adım atacam hayatımla ilgili benimkini tam o döneme okursak çok memnun olurum tabi herkesin rızası olursa.