🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

LİSTEMİZ

1.kişi
@Harlofia (Sare için)
Morrmeneksee
G gunces
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
@bugungunlerdenguzellik
@Assos32
Umut_2019
@Alrom77
Pinkpotter
Aybush
moco-coco
H Hapiness
burcusami

Herkes 1 kişi için 11956 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 1 tane fazla okuyacak(11957)
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Canım ben okuyamam günde 10.000

Tamam ben razı.ama kızlar özellikle Morrmeneksee biliyorsun canım. Önemli adım atacam hayatımla ilgili benimkini tam o döneme okursak çok memnun olurum tabi herkesin rızası olursa.

Tamam ben razı.ama kızlar özellikle Morrmeneksee biliyorsun canım. Önemli adım atacam hayatımla ilgili benimkini tam o döneme okursak çok memnun olurum tabi herkesin rızası olursa.
Ablacım ne zaman istersen @Harlofia ayarlar ınsallah ınsallah sıramıda alabilirsin verırım seve seve

Ben listeyi paylaşmıştım aslında ama seni de ekliyip sayıları ona göre bölüp tekrar paylaşayım

Bir de bugün benim niyetime okuyarak başlamıştık arkadaşlar okumaya başladılar mı benim niyetime bilemiyorum ama yeni listede seni başa alıp eğer oluyorsa benim için okunanları sana bağışlayalım diğer arkadaşlar içinde uygunsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…