Katılırım ben. Sağ olun etiket için@Birbilsem1132
@Birdemetumut
@BereliPenguen
@HejaR12
@Teneffus Zili
H Hapiness
@Sohrab
Nana929
@namaste21
@Mimariye
@Assos32
burcusami
@Passion5234
@Ruveydam2015
@H M
Mucizemm222
@moco-coco
Kızlar ya Fettah Hatmi yapacağız katılmak ister misiniz?
Çok mutlu oldum ekliyorum hemennTamam canım akşam bakamadım ancak yazabildim beni de ekleyin
Ekliyoruumm sizi deKatılırım ben. Sağ olun etiket için
canımm yetiştiremem gibi duruyor yınede dıger okumalarımda var yetıstıremezsem üzülürüm o yuzden bu lıstede olmayayım ben dıgerlerınde yıne bulusuruz ınsallahEkliyoruumm sizi de
18Kaç kişi olduk canım?
Hanınlar sayımızı 40 a çıkartamıyacaz gibi duruyor 2 gün de bir kişiye okuyarak devam ederiz birbirimize eksik kaldığımız yerlerde yardımcı oluruz olur mu günlük toplamda 19.570 Ya fettah okursak 2 günde bir arkadaşımızınki bitiyor şuanda da 18 kişiyiz bir kaç kişiyi daha bekleyip başlayalım uygunsa
Haklısın canım ben de öyle düşünüyorum esma olduğu için çok zor çekilmiyor zaten birbirimize yardımlaşarak başarabiliriz bu işiValla canım bu sayıyı tek başımıza hiçbirimiz 2 günde bitiremeyiz. Toplu duanın bu yönü güzel. 2 günde de bitirsek yine güzel bence. Kolay hiç bir şey yok malesef. Hepimizin okumalari var ama biraz dışımızı sıkacağız.
Haklısın canım ben de öyle düşünüyorum esma olduğu için çok zor çekilmiyor zaten birbirimize yardımlaşarak başarabiliriz bu işi
Su sıralar miğde bulantilarim cok yoğun cnm okuyamam hakka girmek istemiyorumburcusami
Krew
Mucizemm222
birkedivelisi
Nana929
Mintimint
Kunfeyekunnn
mavikelebek34
KelebekkB
Nayro
@umuthepolmaliaslinda
Canlar ister misiniz katılmayı
Canım o tek günlük değil 2 günlük olacak yaniYaa bırzcık fazla geldi bana
Anlafım canım Allah şifa versin inşAllahSu sıralar miğde bulantilarim cok yoğun cnm okuyamam hakka girmek istemiyorum
2 kişiye daha ihtiyacımız var kuzum ben de bir an önce başlamak istiyotum inşAllahTamam ben varım zaten en basından dedm.
Sadece baska okumalarımız da var. 2 gunde 1 kısıye okunacakmıs uyar bana. Listeyi 20 yapalım duz o zmn