🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

Canım eğer ilk gün kişiye tamamlanmazsa 1 kişi için 2 gün de süre verebilirsin yani ara vermeden sıradaki kişinin hatmi bitsin ama yine de sen bilirsin her şekilde varım canım

Canım eğer ilk gün kişiye tamamlanmazsa 1 kişi için 2 gün de süre verebilirsin yani ara vermeden sıradaki kişinin hatmi bitsin ama yine de sen bilirsin her şekilde varım canım
Evet bu şekilde yapmak daha mantıklı gözüküyor sayı yüksek olunca gözü korktu herkesin

İsterim kuzum sayıya bakalım hele ne kadar olucak günlük
evet fazlaymıs canım bıraz sayı tam belırlensınde ona gore tekrar bakayım sımdı yetıstıremezsem falan hak gecırmeyeyım bırde
Sayi falan nasil olacak kuzum ne kadar yani
Güzel bi Esma kuzum sayı çok fazla şu aralar baya yoğunum yetistiremezsem kimsenin hakkına girmek istemiyorum
Hanımlar 40 kişi olabilirsek sayı 5000 küsür civarı oluyor 1 kişi için 2 gün de süre verebiliriz bir kişinin hatmi bittikçe diğerine geçeriz
2 gün için bu sayı fazla gelmez diyorsanız katılımınızı çok isterim

Daha önce hiç dua gurubuna katılmadım ayrıntılı anlatabilirmisiniz. 40 kişi olunca 40 gün boyunca 5000 ya fettah esmasımı çekilecek yani. Bilgi verirseniz sevinirim

Daha önce hiç dua gurubuna katılmadım ayrıntılı anlatabilirmisiniz. 40 kişi olunca 40 gün boyunca 5000 ya fettah esmasımı çekilecek yani. Bilgi verirseniz sevinirim
5000 net sayı değil kişi sayısına böleceğiz bu yüzden ne kadar çok olursak o kadar iyi okuma süremiz de bize bağlı aslında bir günde bir kişi bitirebilirsek kişi sayısı kadar sürücektir

Yok kuzum ben girmiyeyim buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…