- 3 Aralık 2014
- 7.863
- 9.099
Kişi başı kaç düşüyo canm. Dayanamadm yine
40 kişi olabilirsek 5000 küsür düşüyor canım katılırsan çok sevinirim gerçekten hemen okunuyor bence günlük çektiğim bir zikirdir az önce otururken 2 bin tane çekmişimKişi başı kaç düşüyo canm. Dayanamadm yine
Anladım canım sağlık olsunCanım 5000 çok gelir bana bu ara zorlanırım
Ben Fettah hatimlerine çok katıldım günde 7 bin çektiğimiz oluyodu sayı çok değilde kişi çok olunca çabuk bitmiyo o sıkıntı40 kişi olabilirsek 5000 küsür düşüyor canım katılırsan çok sevinirim gerçekten hemen okunuyor bence günlük çektiğim bir zikirdir az önce otururken 2 bin tane çekmişim
Dayanamadım ekler misin beniAnladım canım sağlık olsun
Evet o konuda haklısınız vird edinmiş oluruz bu esmayı böylelikle esmaların da okuma süreleri 40 gün diye duymuştum benBen Fettah hatimlerine çok katıldım günde 7 bin çektiğimiz oluyodu sayı çok değilde kişi çok olunca çabuk bitmiyo o sıkıntı
Çok mutlu ediyorsunuz beni böyşe katıldıkça olmasını çok istediğim bir hatim grubu buDayanamadım ekler misin beni
Hepsine katılmak istiyorum da yetişmez diye korkumÇok mutlu ediyorsunuz beni böyşe katıldıkça olmasını çok istediğim bir hatim grubu bu
Sen de haklısın canım ben de çok gruba katılmamaya çalışıcam artık bunun dışında bulunduğum bir grup daha var o bitince bir tek burda bulunucamHepsine katılmak istiyorum da yetişmez diye korkum
Okuruz Allahın izniyleSen de haklısın canım ben de çok gruba katılmamaya çalışıcam artık bunun dışında bulunduğum bir grup daha var o bitince bir tek burda bulunucam
Ay menekşe
Rabbim verir kolaylığını ben bize güveniyorumOkuruz Allahın izniylebenimde şimdi 2 grup olacak. O daha önce biter sonra bende bu bitene kadar girmem başka gruba
Gelirseniz çok memnun olurumAy menekşe
Kaç tane okuyacağız ve kaç günde?B Beybipattis
Birdemetumut
BereliPenguen
HejaR12
Teneffus Zili
H Hapiness
Sohrab
Nana929
namaste21
Cookiie
Meybuz
burcusami
Passi0n
Ruveydam2015
H M
Mucizemm222
moco-coco
Kızlar ya Fettah Hatmi yapacağız katılmak ister misiniz?
40 kişi olursak günde 5000 küsür okunacak kişi sayısı kadar devam etmiş olucakKaç tane okuyacağız ve kaç günde?