🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

Kişi başı kaç düşüyo canm. Dayanamadm yine
40 kişi olabilirsek 5000 küsür düşüyor canım katılırsan çok sevinirim gerçekten hemen okunuyor bence günlük çektiğim bir zikirdir az önce otururken 2 bin tane çekmişim

40 kişi olabilirsek 5000 küsür düşüyor canım katılırsan çok sevinirim gerçekten hemen okunuyor bence günlük çektiğim bir zikirdir az önce otururken 2 bin tane çekmişim
Ben Fettah hatimlerine çok katıldım günde 7 bin çektiğimiz oluyodu sayı çok değilde kişi çok olunca çabuk bitmiyo o sıkıntı

Ben Fettah hatimlerine çok katıldım günde 7 bin çektiğimiz oluyodu sayı çok değilde kişi çok olunca çabuk bitmiyo o sıkıntı
Evet o konuda haklısınız vird edinmiş oluruz bu esmayı böylelikle esmaların da okuma süreleri 40 gün diye duymuştum ben

Sen de haklısın canım ben de çok gruba katılmamaya çalışıcam artık bunun dışında bulunduğum bir grup daha var o bitince bir tek burda bulunucam
Okuruz Allahın izniyle benimde şimdi 2 grup olacak. O daha önce biter sonra bende bu bitene kadar girmem başka gruba

@Harlofia kuzum beni ekleme şuan okuyamiyacam zorlanacam kimsenin hakkına girmiyeyim az sayılı bi gurup yaparsan daha sonra katılırim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…