Biz okuduk liste bitti canımKIZLAR HARLOFIA BANA RİCA ETTI TAKİP EDERMİSİN DİYE AMA ŞÖYLE Kİ 46 SAYFA OLMUS BEN EN BASINDAN BERİ BAKMAYA KALKSAM SAATLERİMİ ALIR ŞÖYLE YAPALIM GRUPCA
LİSTEYI BİTİRENLER BİTİRDİM DESİN BANA
SON 3 4 KISI ICIN OKUMAYANLARDA
VEYA KİM KİMLER ICIN OKUMADIYSA HENUZ BU KISILERE OKUMADIM DESIN BENI ETIKETLESIN
BENDE O KISILER ICIN BİLDİRİM TOPLAYIM
GERCEKTEN BU GRUBU ARTIK BİTİRELİM MAALESEF ÇOK SAĞLIKLI ILERLEYEN BİR GRUP OLMADI AÇIKCASI.
@MaviAy [/FONT]
[USER=1002334]@SoLeiL12
ohbb
Aktiflora
R rana20
MoonfacedMom
Life light
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
@hapines
burcusami
birkedivelisi
@HM
Son 3 kısı den bırı sensın yanı oyle mı ısaretliymMorrmeneksee son 3 kişi kaldı benim de cnm
Benim vallaSon 3 kısı den bırı sensın yanı oyle mı ısaretliym
Tamam canım halledecez ınsallah valla ben hayatımda hıc bu kdr bı grupta zorlanmadım bitecek az kaldıBenim vallabu ara yine pik yaptı bulantilarim cnm gözümü açamıyorum valla, okucam en yakın zamanda
Bende bitirdim canmKIZLAR HARLOFIA BANA RİCA ETTI TAKİP EDERMİSİN DİYE AMA ŞÖYLE Kİ 46 SAYFA OLMUS BEN EN BASINDAN BERİ BAKMAYA KALKSAM SAATLERİMİ ALIR ŞÖYLE YAPALIM GRUPCA
VEYA KİM KİMLER ICIN OKUMADIYSA HENUZ BU KISILERE OKUMADIM DESIN BENI ETIKETLESIN
GERCEKTEN BU GRUBU ARTIK BİTİRELİM MAALESEF ÇOK SAĞLIKLI ILERLEYEN BİR GRUP OLMADI AÇIKCASI.
@MaviAy [/FONT]
[USER=1002334]@SoLeiL12
ohbb
Aktiflora
R rana20
MoonfacedMom
Life light
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
@hapines
burcusami
birkedivelisi
@HM
Evet canım bitirdimMoonfacedMom canım sende listeyi okumustun demı?
Benim de onlar kaldı 1 hafta içinde bitirir bildiririm yaparım.
Benim son 5 kişi kaldı en kısa sürede hepsini okuyup bildiririm kusura bakmayın tekrar affınıza sığınıyorumKIZLAR HARLOFIA BANA RİCA ETTI TAKİP EDERMİSİN DİYE AMA ŞÖYLE Kİ 46 SAYFA OLMUS BEN EN BASINDAN BERİ BAKMAYA KALKSAM SAATLERİMİ ALIR ŞÖYLE YAPALIM GRUPCA
@MaviAy [/FONT]
[USER=1002334]@SoLeiL12
ohbb
Aktiflora
R rana20
MoonfacedMom
Life light
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
@hapines
burcusami
birkedivelisi
@HM
Bitirdim canım benLİSTEYI BİTİRENLER
Life light
H M
R rana20
R rana20 kardesi
SoLeiL12
MoonfacedMom
Umut_2019
Kızlar listeyi bitirdiyseniz belirtin lütfen
Veya en son kımler ıcın okumadıysanız onu belirtin benı etıketleyın 1 hafta ıcın de tamamlayalım grubu.
M Maviayyy
ohbb
Aktiflora
tatlicincap
Meybuz
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami (belirtti)
birkedivelisi
Canım ben de tüm listeye okudum bittiLİSTEYI BİTİRENLER
Life light
H M
R rana20
R rana20 kardesi
SoLeiL12
MoonfacedMom
Umut_2019
Kızlar listeyi bitirdiyseniz belirtin lütfen
Veya en son kımler ıcın okumadıysanız onu belirtin benı etıketleyın 1 hafta ıcın de tamamlayalım grubu.
M Maviayyy
ohbb
Aktiflora
tatlicincap
Meybuz
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami (belirtti)
birkedivelisi
Bende herkese okudum, yasin hatmime ve kur an hatmime de kattım bu grupta kı arkadaşlarımı, benım halkım helal olsn herkse, herkeste hakkını birbirine helal etse grup oyle kapansa inşallah, sayı fazlaydı inşallah kımsenın hakkı gecmez