H Hapiness için okudum. Allah kabul etsin inşallah @HarlofiaLİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
@Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
@MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
@Alrom77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
@birkedivelisi
@H M
KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
( 6 Ağustos - saat 9 a kadar) H Hapiness
Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir
Arkadaşlar listenin sonuna geldik artık benim bildirim günümde benle beraber 4 kişi bildirim yapmış. Mazereti olan arkadaşlara birşey demiyorum ama listede benden önceki arkadaşlarda da eksiklik var. @Harlofia yapmış olduğun tabloyu güncellesen de kim de eksik var Bi görsek ne dersin?Ben kendim için okudum...
Kızlar ben sıradan devam ediyorum. Yanı bildirim yapsamda geri donus almadığım ıcın yazmayı bıraktım.Arkadaşlar listenin sonuna geldik artık benim bildirim günümde benle beraber 4 kişi bildirim yapmış. Mazereti olan arkadaşlara birşey demiyorum ama listede benden önceki arkadaşlarda da eksiklik var. @Harlofia yapmış olduğun tabloyu güncellesen de kim de eksik var Bi görsek ne dersin?
Kızlar ben sıradan devam ediyorum. Yanı bildirim yapsamda geri donus almadığım ıcın yazmayı bıraktım.
Herkesinkini okuyorum gunluk Allah kabul etsinhepınıze tek tek Hayırlı kapılar acsın rabbim
Bitmiş mi peki canımAynı şeyi düşünüyordum ben de. Herkesi gününde okuyorum. Kendiminkini dualayamadım bile. Sorduğum halde cevap alamadım, kendim tek tek baktım bitti mi diye.
Allah niyetlerinizi kabul etsin.
Bitmiş mi peki canım
İyi bariKonu sahibi de okumuşsa bitmiş canım.
Okudum Rabbim kabul etsin insLİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
@Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
@MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
@Alrom77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
@birkedivelisi
@H M
KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
( 3 ağustos - saat 9 a kadar)Pinkpotter
Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir
Okudum Rabbim kabul etsin inşallahLİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
@Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
@MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
@Alrom77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
@birkedivelisi
@H M
KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
( 6 Ağustos - saat 9 a kadar) H Hapiness