Okudum Rabbim kabul etsin insLİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
@Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
@birkedivelisi
H M
KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
( 1 ağustos - saat 9 a kadar)Ronron77
Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir
Ne kadar tatlısınRonron77 niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Arkadaşlar ben de niyetimi değiştirdim. Şuan ülkemizin geçirdiği doğal afetlerden bir an önce kurtulması niyetine derseniz çok sevinirim. Rabbim tez zamanda ülkecek bizi bu afetlerden kurtarsın inşallah.
Ne kadar tatlısınhalbuki sıkıntıda oldugunu soylemiştin.. Sizin gibi insanları tanıdıkca bırz da olsa ıcım ferahlıyor Allah razı olsun sendende bence grupca ekstradan fettah hatımı yapalım orman yangınları ıcın sende kendı nıyetını yıne yap tamm dersenız
Okudum canım ben deLİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
@Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
@birkedivelisi
H M
KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
( 6 Ağustos - saat 9 a kadar) H Hapiness
Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsunArkadaşlar biraz geçikip okuyacağım kusura bakmayın. Düğün telaşım vardı. O bir yana 3 gün öncede ananem vefat etti.Rabbim bu yangınlar için de yardımcımız olsun. Çok zor zamanlardan geçiyoruz.
Allah razı olsunBaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun