🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

Okudum Rabbim kabul etsin ins Ronron77 için

Alllah razı olsun arkadaşlar Rabbim okunan ya fetah ın isminin hürmetine ormanlarımıza kendi katında su döksün bitirsin, orda yaşayan hayvanların hürmetine ateşler bir anda soğuğa çevirsinn bana okunan bğtün zikirleri oraya bağışlıyorum ya Ya Rabbim kabul eyle

Ben henüz bitiremedim arkadaşlar bu hafta ise başladım çok yoğundum en kısa sürede okuyup haber veririm kusuruma bakmayın

LİSTEMİİZ

@Harlofia

Morrmeneksee

M Maviayyy

SoLeiL12

ohbb

@Aktif Lora

R rana20

R rana20 (kardeşi)

MoonfacedMom

Life light

tatlicincap

Meybuz

Umut_2019

Ronron77

Pinkpotter

H Hapiness

burcusami

@birkedivelisi

H M

KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ

( 3 ağustos - saat 9 a kadar) Pinkpotter

Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)

Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz

Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir

Ne kadar tatlısın halbuki sıkıntıda oldugunu soylemiştin.. Sizin gibi insanları tanıdıkca bırz da olsa ıcım ferahlıyor Allah razı olsun sendende bence grupca ekstradan fettah hatımı yapalım orman yangınları ıcın sende kendı nıyetını yıne yap tamm dersenız

Evet sıkıntıdayım ama ülkecek daha çok sıkıntıdayız o yüzden dedim. Elimden sadece dua etmek geliyor o yüzden bu hatmi bağışlıyorum. Hem alıştım artık kendim için tek yaparım hatim..

LİSTEMİİZ

@Harlofia

Morrmeneksee

M Maviayyy

SoLeiL12

ohbb

@Aktif Lora

R rana20

R rana20 (kardeşi)

MoonfacedMom

Life light

tatlicincap

Meybuz

Umut_2019

Ronron77

Pinkpotter

H Hapiness

burcusami

@birkedivelisi

H M

KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ

( 6 Ağustos - saat 9 a kadar) H Hapiness

Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)

Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz

Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir

Arkadaşlar biraz geçikip okuyacağım kusura bakmayın. Düğün telaşım vardı. O bir yana 3 gün öncede ananem vefat etti.Rabbim bu yangınlar için de yardımcımız olsun. Çok zor zamanlardan geçiyoruz.

Okudum canım ben de

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…