- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
Yemınle aynı yanıyor burası namaz kılana kadar Vallahı sudan cıkmıs balığa dönüyorumBende cok zorlanıyorum cnm ya olsun düşünmen yeterbi yandan bulanti bi yandan sicak bunaldim..
Aynen cnm malesef, dün biraz serinledi burası bakalım 3 4 gun serin olucakmis, sonra yine geliyor sicaklar..Yemınle aynı yanıyor burası namaz kılana kadar Vallahı sudan cıkmıs balığa dönüyorumAllah yardımcımız olsun çok çetin sıcakla geciyor bu sene cidden.
Okudum rabbim kabul etsin inşallah canımLİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
@birkedivelisi
H M
KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
(24 temmuz 9.00 a kadar)Meybuz
Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir
tatlicincap için bildirim yapmayanlar
R rana20
Ronron77
Meybuz için bildirim yapmayanlar
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
Aktif Lora
R rana20
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
Hanımlar yarın saat 9 da yeni liste paylaşıcam o zamana kadar tamamlayalım
Meybuz niyetine okudum. Allah kabul etsin.
Bu arada çok çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce konu çözüme ulaşır, sıkıntıların gider.
Gebe arkadaşlarımız da sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini inşallah. Geçen sene bu zamanlar ben de fenalardaydım. Bulantılarım 7-8 ay sürdü. Ama şu an 11 aylık baldan tatlı bir oğlum var ve inanın her şeye değermiş diyorsunuz. Bir kokusu, sizi ansızın öpüşü yeter.
Rabbim dileyen herkese de bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah.
Kusura bakma canım hakkını helal et + koymuşum ama bir alttakine bakrım herhalde yanlışlıkla
Okudum canım ben detatlicincap için bildirim yapmayanlar
R rana20
Ronron77
Meybuz için bildirim yapmayanlar
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
Aktif Lora
R rana20
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019