🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

Bende cok zorlanıyorum cnm ya olsun düşünmen yeterbi yandan bulanti bi yandan sicak bunaldim..
Yemınle aynı yanıyor burası namaz kılana kadar Vallahı sudan cıkmıs balığa dönüyorum Allah yardımcımız olsun çok çetin sıcakla geciyor bu sene cidden.

Yemınle aynı yanıyor burası namaz kılana kadar Vallahı sudan cıkmıs balığa dönüyorum Allah yardımcımız olsun çok çetin sıcakla geciyor bu sene cidden.
Aynen cnm malesef, dün biraz serinledi burası bakalım 3 4 gun serin olucakmis, sonra yine geliyor sicaklar..

LİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
@birkedivelisi
H M

KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
(24 temmuz 9.00 a kadar) Meybuz

Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir

Okudum rabbim kabul etsin inşallah canım

Hanımlar çok eksiğimiz var hala o yüzden yeni liste atmıyorum tamamlayalım

17 Temmuz’da Meybuz icin bildirim yapmistim.

LİSTEMİİZ

@Harlofia

Morrmeneksee

M Maviayyy

SoLeiL12

ohbb

Aktif Lora

R rana20

R rana20 (kardeşi)

MoonfacedMom

Life light

tatlicincap

Meybuz

Umut_2019

Ronron77

Pinkpotter

H Hapiness

burcusami

@birkedivelisi

H M

KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ

(27 temmuz - saat 9 a kadar) Umut_2019

Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)

Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz

Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…