Kusura bakmayın biraz eksiğim var henüz tamamlayamadım tamamlayıp bildirim yaparım
Life light arkadaşımızın niyetine de çok fazla eksiğimiz var bildirim yapmayan arkadaşlarımız en kısa zamanda bildirim yapalım lütfen
M Maviayyy
ohbb
Aktif Lora R rana20
Ronron77
Pinkpotter H Hapiness
Okudum, Allah kabul eylesin
Life light arkadaşımızın niyetine de çok fazla eksiğimiz var bildirim yapmayan arkadaşlarımız en kısa zamanda bildirim yapalım lütfen
M Maviayyy
ohbb
Aktif Lora R rana20
Ronron77
Pinkpotter H Hapiness
LİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
birkedivelisi
H M
KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
(21 temmuz 9.00 a kadar )tatlicincap
Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir
Kime kadar okuyabildin canım tam olarakBende hergun okuruyrm ama sayı artk cok karıştırdım, hakkınızı helal edin lütfenşimdi kur anı hatim duası yaptm bu gruptaki kardeşlerimin de isimlerini saydım
Günlük herkese okuyrmKime kadar okuyabildin canım tam olarak
@Harlofia
M Maviayyy
ohbb
Aktif Lora R rana20
Ronron77
Pinkpotter H Hapiness
Ben tamamımmHanımlartatlicincap için çok çok fazla eksik var sanırım bayram telaşesinden dolayı yoğunsunuz hepiniz normalde bugün yeni listeye geçiyorduk fakat son 3 kişinin hatminde eksiklikşer var bu yüzden bugün yeni listeyi paylaşmıcam bugün eksiklerimizi kapatalım
Morrmeneksee Aktif Lora Ronron77 ohbb M Maviayyy SoLeiL12 burcusami tatlicincap Pinkpotter H Hapiness Life light MoonfacedMom R rana20 Meybuz H M Umut_2019 birkedivelisi
Akşama bitiriyorum inşallahHanımlartatlicincap için çok çok fazla eksik var sanırım bayram telaşesinden dolayı yoğunsunuz hepiniz normalde bugün yeni listeye geçiyorduk fakat son 3 kişinin hatminde eksiklikşer var bu yüzden bugün yeni listeyi paylaşmıcam bugün eksiklerimizi kapatalım
Morrmeneksee Aktif Lora Ronron77 ohbb M Maviayyy SoLeiL12 burcusami tatlicincap Pinkpotter H Hapiness Life light MoonfacedMom R rana20 Meybuz H M Umut_2019 birkedivelisi
Okudum canımLİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
birkedivelisi
H M
KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
(21 temmuz 9.00 a kadar )tatlicincap
Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir
Ben sana destek atmayı cok ıstıyrm da bende yetiştiremiyorum anlamadım bu sefer zorlandım biraz..2 kişi geriden geliyorum ben malesefen yakın zamanda tamamlicam ins, helal edin hakkınızı
Bende cok zorlanıyorum cnm ya olsun düşünmen yeterBen sana destek atmayı cok ıstıyrm da bende yetiştiremiyorum anlamadım bu sefer zorlandım biraz..