🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

İsmim Sevgi

Okudum rabbim kabul etsin inşallah canım

@Harlofia arkadaşlar kusura bakmayın. MoonfacedMom arkadaşım yarın mutlaka bitiririm ama bugün çok zor birgündü sosyal medyam çalındı arkadaş dolandırılmış şikayetçi falan olmuş öğlenden sonra karakola falan gittim şu anda çok başım ağrıyor. Ne olur kusura bakmayın

Noldu cnm emniyette ne dedıler kapatacaklarmı hesabı? Gecmıs olsun ya

Noldu cnm emniyette ne dedıler kapatacaklarmı hesabı? Gecmıs olsun ya
Sağol canım ilk defa karakola gittim birde bayram tatili girmeden halledin dedi memur nasıl gittiğimi bilemedim Biz kapatamıyoruz dediler. şikayet ettim yasal bir işlem başladı sadece o kadar karşı tarafı bulamazsa birşey olmuyormuş yani

Bende okuyamadim 2 gündür bulantilarim cok arttı gözümü zor aciyorum, yarın bitirmeye calisicam ins

Canım eğer istersen bir kısmını sayıdan düşrek yapalım yaprdımcı olalım sana çok geçmiş olsun bu arada

LİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
@Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
@Alrom77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
@birkedivelisi
H M

KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
(19 temmuz 8.30 ta yeni liste paylaşılıcak o zamana kadar bitirmeye gayret edelim) Life light

Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…