🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

Morrmeneksee H M kızlar burada paylaşmış arkadaş ama kardeşi diye belirtmemiş inşallah arada kaynamaz
Canım ben hem senin hem de kardeşin için okudum.

Bayramda şehir dışında olacağım için sıradan devam ediyorum. Okuduklarımı tek tek yazıyorum. Grup takibi biraz dağınık oluyor sanırım.

Neyse, ben listede sıradan gidiyorum. Bittikçe de yazmaya devam ederim.

KIZLAR R rana20 'NİN KARDESINI ATLAMAYIN MOONFACEDMOM' DAN ÖNCE O VAR
Hanımlar sanırım sizin gözünüzden kaçtı ben onu atlamadım özellikle de kardeşi olduğunu belirtmiştim yalnızca bugün paylaştığım arkadaşın listesini bir gün erken paylaşmış bulundum

Reactions: H M
Canım rana20 dıyor kardesı dıe belırtılmemıs ben orda sasırdım
İlk sayfaya baktım orda sabıt ama orda gordum

Canım rananın kardesınde degıl mıydı onu paylasmısmydn ben goremedım de
Paylaştım ve listenin yanında işaretiyle belirttim parantez içünde de ( kardeşi) yazıyor
Şu sıralar gerçekten çok yoğunum staj yapıyorum 2 gündw bir listeyi paylaşıp kimin okuyup okumadığının bildirimini de yapıyorum liste tutuyorum kendi ajandamda da

MoonfacedMom arkadaşımızda biraz geriden geldiğini ama okudupunu belirtti bana o okudum bildirimi yapmadan da şu kişinin niyetine bitirdik diye paylaşım yapamıyorum

Bazı arkadaşlarımıza 2 gün çok rahat yeterken bana bildirimler 2 günün sonunda anca anca tamamlanmış oluyor yeni liste paylaşmını o yüzden 2 gün de bir yapıyorum eğer bitiriyorsanız ilk sayfadaki listeden devam edebilirsiniz arkadaşlar

LİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
@birkedivelisi
H M

KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
(11 temmuz - 14 temmuz) R rana20 (kardeşi)

Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir

BUGÜN SAAT 00.00 A KADAR R rana20 (Ablası) İÇİN BİLDİRİMLERİMİZİ TAMAMLAYALIM

BİTİREN ARKADAŞLAR MoonfacedMom NİYETİNE OKUYARAK DEVAM EDEBİLİR

Canım kardeşim için bizde okuduk bitti ajandaya + koyarsın

MoonfacedMom canım benim için okudun mu?
Canım ben hepinizi tamamladm. Rahatsızım bu ara bulantı lar dan gözümü açamıyorum durumu farkedince hepinize hızlı hızlı okudum bitirdim. Şuana kalsa çekemezdm yataktan çıkacak hal kalmadı
Bütün listeye okudum canm listeyi not almıştım hepsini bitirdim ama sana dedim diye hatırlıyorum dememiş olabilirim iyi değilim bu ara kusura bakma

Önemli değil canım Allah kabul etsin acil şifalar versin ❤

2 arkadaş için de okudum

Yaa bana bildirim gelmiyor. Ben de eksikler henüz bitmedigi için yeni liste paylaşılmadi diye düşündüm ve okumaya başlamadım. Şimdi tesadüfen gördüm Rananin kardeşi için okunduğunu. Yarın başlayacağım bu sebeple. Gecikme için kusura bakmayın. Bildirimler nasıl düzelir onu da bilmiyorum. Bu şekilde sıkıntı yaşıyorum. Bir önceki arkadaşta da aynısı olmuştu çünkü. En iyisi ben bildirim beklemeden sıradan giderek herkese okumaya çalışayım. Sevgiler herkese

Hanımlar R rana20 Nin ablası için hala eksiklerimiz var o yüzden yeni listeyi sabah paylaşmadım eksik kalan arkadaşlarımız en kısa sürede tamamlasınlar​

Bitiren arkadaşlarımız da MoonfacedMom niyetine okumaya devam edebilirler

LİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
@birkedivelisi
H M

KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
(15 temmuz - 17 temmuz ) MoonfacedMom

Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…