- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
Başta anlatmak istediğin buydu ama döndük dolaştık gene aynı yere geldikEvet canım onden devam edelım bız Paylasımı beklersek 1 senede anca tamamlarız gıbı
Canım rananın kardesınde degıl mıydıLİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
@Alrom77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
@birkedivelisi
H M
KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
(14 temmuz - 16 temmuz)MoonfacedMom
Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir
Tamam canım ılk sayfadaymıs gordumCanım rananın kardesınde degıl mıydıonu paylasmısmydn ben goremedım de
Bende görmedim onuCanım rananın kardesınde degıl mıydıonu paylasmısmydn ben goremedım de
Senın ıcın sadece @Harlofia ve@Harlofia kardeşim için okuduk Rabbim kabul etsin inşaAllah
Canım lütfen benim hatmim bitti mi diye senden haber bekliyorum fazla geciktirmeden dualamak istiyorum.
Ben ilk sayfaya bakmamistim evet atlanmaz inşallah.Evet bende. Paylasım yok umarım atlanmaz sadece ılk sayfada sabıt var
LİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
@Alrom77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
@birkedivelisi
H M
KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
(12 temmuz - 14temmuz 00.00 a kadar)R rana20
Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)[/COLOR][/COLOR]
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir