- 4 Nisan 2021
- 762
- 925
- 20
Tamam canım Allah kabul etsin sana da tez vakitte şifa versinEvet canım SoLeiL12 e kadar okudum biraz rahatsızım yarın tamamlıcam inşallah onuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım Allah kabul etsin sana da tez vakitte şifa versinEvet canım SoLeiL12 e kadar okudum biraz rahatsızım yarın tamamlıcam inşallah onuda
Okudum. Rabbim kabul eylesin SoLeiL12 @Harlofia5.KİŞİ SoLeiL12 NİYETİNE OKUYORUZ
1 kişi için 12585 tane okuyoruz kişi kendisine 6 tane fazla okuyor (12591)
Son bildirim tarihi
6 temmuz saat 00.00
SoLeiL12 niyetine okuyoruz
LİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
ohbb
SoLeiL12
Aktif Lora
R rana20
R rana20
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
birkedivelisi
H M
Cok şükür iyi oldum okudum cnm rabbim niyetini kabul etsin ins. @Harlofia okudum cnmCanım helal olsun Rabbim yâr ve yardımcın olsun. Ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman okursun canım ❤
Evet canm her gun okuyrm benRonron77 maviayy ve ohbb_kaplan için bildirimlerini göremedim canım okudun mu onlara
@Harlofia okuduk canım Rabbim kabul etsin inşallah5.KİŞİ SoLeiL12 NİYETİNE OKUYORUZ
1 kişi için 12585 tane okuyoruz kişi kendisine 6 tane fazla okuyor (12591)
Son bildirim tarihi
6 temmuz saat 00.00
SoLeiL12 niyetine okuyoruz
LİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
ohbb
SoLeiL12
Aktif Lora
R rana20
R rana20
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
birkedivelisi
H M
gecmis olsun canim kötü birsey yok inşallahKızlar bugün Aktif Lora için okuyoruz hastanedeyim liseyi tekrardan paylaşıcam
Kızlar bugün Aktif Lora için okuyoruz hastanedeyim liseyi tekrardan paylaşıcam
Korona testi yaptırdık canım bugünden beri hastanelerdeyim elhamdüllillah negatif çıktı sonuçgecmis olsun canim kötü birsey yok inşallah
Aktif Lora niyetine okudum. Rabb'im kabul eylesinLİSTEMİİZ
@Harlofia
Morrmeneksee
M Maviayyy
SoLeiL12
ohbb
Aktif Lora
R rana20
R rana20 (kardeşi)
MoonfacedMom
Life light
tatlicincap
Meybuz
Umut_2019
Ronron77
Pinkpotter
H Hapiness
burcusami
birkedivelisi
H M
KİMİN NİYETİNE OKUYORUZ
(7 temmuz - 9 temmuz) Aktif Lora [/COLOR]
Herkes 1 kişi için 12585 Ya Fettah okuyacak kişi kendisine 6 tane fazla okuyacak(12591)[/COLOR]
Süreyi ve sayıyı dert etmeyin kızlar okumak için 2 - 2,5 gün gibi bir süremiz olucak eksik kaldığımız yerlerde de birbirimize yardımcı oluruz
Eğer sayıyı tamamlayamazsanız o gün ya da o kişi için çekinmeden söyleyin yardımlaşmak güzeldir [/USER]