🌿Hacetlerimiz için 239.121 Ya Fettah hatmi🌿

@Harlofia Okudum canim, Allah kabul etsin.

Eklentiler

• 0C2A57B6-1CC1-48F9-B1E3-9BF47BC08B1D.jpeg
    0C2A57B6-1CC1-48F9-B1E3-9BF47BC08B1D.jpeg
    43,5 KB · Görüntüleme: 28
Daha önce bir çok grupta beraberdik sorunsuz hepsini bitirdik. Bunda da bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Herkesin sayıdan yana sıkıntısı vardı yetiştiremeyeceğiz diye ki bende aynı sekilde düşünüyordum. 2 dun olmasaydı da katılamazdım. Çünkü sınava hazırlanıyorum ve boş vaktimde cekiyorum. Artık grup tamamlandı ve 20 kişi de gönülden çekeceğine inaniyorum zikirlerini.rabbim hepimizin dualarını kabul etsin şimdiden.
Kalbinizi ferah tutun ki herşey iyi olsun ❤

Şunu da söylemeliyim hiç birinizi şahsen tanımıyorum ama sanki yıllardır tantanıyormuşum gibi hissediyorum ve bir dua zikir grubu açılınca katılmak için kendimi çok zorluyorum. Hayatım boyunca iyiki dedidiğim guzellikler arasinda olacaksınız allah binlerce kez razı olsun hepinizden. Hayatımı düzene sokmakta çok iyi bir adım oldu bu platform 🌺

Şunu da söylemeliyim hiç birinizi şahsen tanımıyorum ama sanki yıllardır tantanıyormuşum gibi hissediyorum ve bir dua zikir grubu açılınca katılmak için kendimi çok zorluyorum. Hayatım boyunca iyiki dedidiğim guzellikler arasinda olacaksınız allah binlerce kez razı olsun hepinizden. Hayatımı düzene sokmakta çok iyi bir adım oldu bu platform 🌺
Benim de hepinizi ablam olarak görüyorum artık gerçek hayatta tanımıyorum sizleri fakat dualarını aldığım dua ettiğim bir sürü ablam oldu burda hepinizden Allah razı olsun bir gün "kızlaaar benim duam kabul oldu " diye yazılarınızı okumayı çok isterim çok mutlu eder bu beni Rabbim hayatınız boyunca güzellikler sunsun karşınıza

Ben de tamamladım..Rabbim kabul etsin inşallah. @Harlofia en kısa sürede niyetin gerçekleşir hayırlısıyla. 🤲

Eklentiler

• Screenshot_20210626_205028_com.huawei.android.launcher.jpg
    Screenshot_20210626_205028_com.huawei.android.launcher.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20210626_204942_com.sevapp.smart_tasbeeh.jpg
    Screenshot_20210626_204942_com.sevapp.smart_tasbeeh.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 31
Birçok kişi okumuş. Ben daha 4bin okudum. Misafirim vardı. Yarına tamamlayacağım inşallah. İki gün olması bu açıdan çok iyi oldu.

X